Cantitate:

  Cantitate:

   Fiind o componentă esențială a Body Cleansing Program Nutrilite™1, acest set conține produse Nutrilite selectate special1; Nutrilite este marca nr. 1 din lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare2, iar produsele sunt oferite cu 10% reducere.

   1 Cu suplimentul Armurariu Nutrilite, deoarece armurariul ajută organismul să elimine substanțele nocive. Setul Body Cleansing Program Nutrilite este un program holistic de 21 de zile pentru un stil de viață sănătos, care oferă sfaturi nutriționale, recomandări privind activitatea fizică, sfaturi privind hidratarea și resurse pentru o atitudine pozitivă.
   2 Sursă: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

    

   Ce beneficii vă oferă

   Programul Nutrilite de reînnoire a organismului conține:

   • Armurariu Nutrilite1,
   • Nutrilite Balance Within
   • Pudră din fibre Nutrilite
   • Proteine din plante Nutrilite

   Acest set este o componentă esențială a Body Cleansing Program Nutrilite™2, care are la bază pilonii esențiali ai stării de bine – nutriția, hidratarea, activitatea fizică, atitudinea pozitivă și implicarea în comunitate și care oferă îndrumare detaliată, precum și instrumente și conținut special pentru a te susține.

   Scopul programului de 21 de zile este să te ajute:

   • Să-ți întărești funcția naturală de curățare a organismului1
   • Să sprijini sănătatea aparatului digestiv3 și atitudinea pozitivă4
   • Să-ți îmbunătățești înfățișarea5
   • Să-ți sprijini sistemul imunitar6
   • Să rămâi în formă și activ(ă)

   Te va ajuta și să:

   • Depășești provocările și stresul
   • Îți îmbunătăți calitatea somnului
   • Construiești obiceiuri pozitive în stilul tău de viață

   1 Armurariul ajută la detoxifierea organismului.
   2 Cu suplimentul Armurariu Nutrilite, deoarece armurariul ajută organismul să elimine substanțele nocive.
   3 Armurariul ajută la digestie.
   4 Vitamina B6 și acidul folic (B9) contribuie la menținerea sănătății psihice.
   5 Ca rezultat al exercițiilor fizice și psihice.
   6 Vitamina B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

   De ce te-ar putea interesa

   Cu toții vrem să trăim o viață mai sănătoasă și mai fericită.  Uneori poate fi dificil din cauza alimentelor pe care le consumăm, a expunerii la diverși factori de mediu și a consumului de alcool; toți acești factori pot reprezenta un stres pentru ficat și pentru grupul de organe care lucrează încontinuu pentru a asigura funcția naturală de curățare a organismului.

   Setul Body Cleansing Program Nutrilite™1 a fost conceput pentru sprijini întărirea funcției naturale de curățare a organismului1, oferindu-i corpului sprijinul suplimentar de care are nevoie pentru a menține acest proces natural de curățare.1

   Vei fi încântat(ă) de program deoarece:

   • Este dezvoltat în colaborare cu Dr. Francesco Avaldi, consultant în nutriție pentru Nutrilite, cu diplomă de master în dietetica vegetariană, care oferă sfaturi în materie de nutriție sportivă echipelor de fotbal europene de top și sportivilor olimpici.
   • Îți oferă acces la resurse și conținut gratuit în secțiunea specială Scopul: Starea ta de bine5 a aplicației pentru mobil Amway Xperience, precum și la manualul programului, care conține sfaturi privind nutriția, rețete pentru preparate delicioase, recomandări pentru un stil de viață activ, sprijin motivațional și oportunitatea de a urma programul alături de o comunitate de oameni asemănători ție.
   • Ușor de urmat, datorită pașilor clari și simpli și abordării flexibile.
   • Programul are scopul de a te ajuta să rămâi în formă și activ(ă)2, să-ți îmbunătățești înfățișarea3 și să ai o atitudine pozitivă4.
   • Este ușor să te menții pe drumul cel bun și motivat(ă) cu acces în permanență la instrumentul digital Scopul: Starea ta de bine5 din aplicația pentru mobil Amway Xperience, unde vei găsi rețete pentru preparate delicioase, recomandări pentru un stil de viață activ, sprijin motivațional, precum și sprijinul Întreprinzătorului Autorizat Amway.
   • Setul Body Cleansing Program Nutrilite™ este oferit cu o reducere de 10% (comparativ cu achiziționarea separată a produselor).

   Află mai multe pe: A SE INTRODUCE LINKUL

   1 Cu suplimentul Armurariu Nutrilite, deoarece armurariul ajută organismul să elimine substanțele nocive.  Setul Body Cleansing Program Nutrilite este un program holistic de 21 de zile pentru un stil de viață sănătos, care oferă sfaturi nutriționale, recomandări privind activitatea fizică, sfaturi privind hidratarea și resurse pentru o atitudine pozitivă.
   2 Ca rezultat al exercițiilor fizice.
   3 Ca rezultat al exercițiilor fizice și psihice.
   4 Ca rezultat al exercițiilor psihice, precum și al administrării de vitamina B6 și acid folic (B9), care contribuie la menținerea sănătății psihice.
   5 Instrumentul Scopul: Starea ta de bine din aplicația pentru mobil Amway Xperience va fi disponibil din ianuarie 2023

   Informații interesante

   • Nutrilite este marca nr. 1 din lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare1 și marca nr. 1 din lume în vânzarea de suplimente proteice.2
   • Body Cleansing Program Nutrilite™ se bazează pe abordări științifice și este dezvoltat în colaborare cu Dr. Francesco Avaldi, consultant în nutriție pentru Nutrilite, cu diplomă de master în dietetica vegetariană, care oferă sfaturi în materie de nutriție sportivă echipelor de fotbal europene de top și sportivilor olimpici.
   • Cunoscut drept organul ‘erou’, ficatul are mare grijă de noi filtrând și curățând sângele. Armurariul Nutrilite conține extract de armurariu, care susține sănătatea ficatului, contribuie la protejarea acestuia și ajută la menținerea funcționării sale normale.
   • Nutrilite Balance Within conține 6 miliarde de bacterii acidolactice provenite din două tulpini bine documentate științific, precum și vitaminele B6 și B9 (acid folic).
   • Proteinele din plante Nutrilite conțin proteine din trei plante diferite și nu conțin arome sau coloranți.
   • Pudra din fibre Nutrilite conține trei tipuri de fibre solubile derivate din plante.

   1 Sursă: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/
   2 Sursă: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Proprietăți esențiale

   Body Cleansing Program Nutrilite™ este o componentă a inițiativei holistice pentru un stil de viață sănătos cu denumirea Scopul: Starea ta de bine, care oferă o varietate de programe, soluții și pachete de produse cu scopul de a răspunde diverselor nevoi cu privire la sănătate și starea de bine, dar și cu scopul de a te ajuta să ai o viață mai fericită și mai sănătoasă.

   Pentru a aborda conceptul de curățare a organismului într-un mod cuprinzător, Body Cleansing Program Nutrilite™ are la bază pilonii esențiali ai stării de bine – nutriția, hidratarea, activitatea fizică, atitudinea pozitivă și implicarea în comunitate.

   Body Cleansing Program Nutrilite™ este susținut de o gamă largă de resurse disponibile în permanență, datorită secțiunii Scopul: Starea ta de bine din aplicația pentru mobil Amway Xperience. Aici, poți găsi rețete, sfaturi, resurse și conținut motivațional pentru a te menține pe drumul cel bun pe parcursul întregului program.

   Mod de utilizare

   Setul Body Cleansing Program Nutrilite™ este punctul de plecare pentru programul holistic Body Cleansing Program Nutrilite™ pe o perioadă de 21 de zile. După primirea setului Body Cleansing Program Nutrilite™, urmează acești pași:

   • Descarcă aplicația gratuită1 Amway™ Xperience din Magazin Google Play sau Apple App Store căutând "Amway Xperience" sau scanând codul QR de pe pliantul promoțional.
   • Caută instrumentul "Scopul: Starea ta de bine” din aplicația Amway™ Xperience.
   • Hotărăște când vei începe și spune-le prietenilor, familiei și colegilor; ei te pot susține sau poate vor să urmeze programul împreună cu tine.
   • Planifică-ți rutina zilnică cu ajutorul manualului programului sau al aplicației pentru mobil.1

   Folosește fiecare produs Nutrilite conform instrucțiunilor, introducându-le în planul de nutriție zilnic după cum se recomandă în instrumentele de susținere și în manualul programului, în secțiunea “Exemple de mese zilnice și suplimente”.

   Accesează pagina Body Cleansing Program Nutrilite™2 pentru a vizualiza un videoclip care explică programul pas cu pas.

   Programul este destinat exclusiv adulților

   A nu se consuma Armurariu Nutrilite în timpul sarcinii și alăptării. Dacă suferi de o afecțiune a ficatului sau a tractului biliar ori de o obstrucție a canalului biliar/calculi, nu se recomandă folosirea armurariului Nutrilite. Dacă urmezi un tratament medicamentos, cere sfatul medicului tău.

   1 Instrumentul Scopul: Starea ta de bine din aplicația pentru mobil Amway Xperience va fi disponibil din ianuarie 2023
   2 Pagina Programul Nutrilite de reînnoire a organismului va fi disponibilă din ianuarie 2023