6.078,61LEI
(Afișare tot)
Cantitate:

  Cantitate:

   Apă filtrată cu un gust excelent și conținut de minerale pentru un stil de viață sănătos și confortabil. Cu Sistemul de tratare a apei eSpring, nu este nevoie să cumperi apă în sticle de plastic!
    

   Ce beneficii îți oferă

   • Tratează eficient până la 99,99% dintre bacteriile și virusurile din apa de băut ce pot cauza boli* **.
   • Reduce eficient peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen**. Aici intră particule (cum ar fi nămol, nisip și depuneri de calcar), chimicalele organice (ca pesticidele, PCB-uri) chimicalele anorganice (ca plumbul, mercurul), dar și particule microbiologice (bacteriile, virusurile și protozoarele). Apa de la robinet poate conține contaminanți ai produselor farmaceutice și veterinare.
   • Menține mineralele benefice din apă, cum sunt calciul, magneziul și fluorul.
   • Filtrează particulele de microplastic din apa de la robinet cu dimensiune de până la 0,2 microni
   • Reduce eficient clorul și cloramina; astfel, îmbunătățește gustul, mirosul și limpezimea apei***.
   • Vine cu un kit divertor ușor de instalat cu unelte standard, pentru a fi cât mai convenabil și funcțional.
   • Este realizat din materiale premium și vine cu o garanție extinsă pentru o siguranță pe termen lung.
   • Filtrul tip bloc de carbon reduce eficient impuritățile de până la 0,2 microni, adică de 300 până la 500 de ori mai mici decât un fir de păr ****. (Printre particule se numără azbestul, sedimentele, murdăria și precipitatul de calcar).

   * Sistemul de tratare a apei eSpring nu a fost testat în privința reducerii coronavirușilor (de ex. MERS, SARS sau COVID-19).
   ** Sistemul de tratare a apei eSpring nu previne și nu ameliorează boli.
   *** În funcție de cantitatea de clor din apa de la robinet. Apa de la robinet din regiunea ta poate să nu conțină clor sau o cantitate sesizabilă de clor.
   ****Dimensiunea medie a firului de păr este de 60-100 de microni.

   De ce te-ar putea interesa

   eSpring este cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei.*

   Apa stă la baza unui stil de viață sănătos. Ne ajută să funcționăm la capacitate maximă din punct de vedere fizic și mental. Ne ajută să ne trăim viața pe deplin. Apa filtrată eSpring îți oferă apă în forma ei naturală - cu un gust excelent și bogată în minerale.
   Cum te poți bucura de apă ca parte a unui stil de viață sănătos care este benefic atât pentru familia ta, cât și pentru planetă?
   Ai nevoie de apă limpede, iar cu acest sistem o ai.

   Fiecare filtru tratează 5000 de litri de apă înainte de a necesita să fie înlocuit.

   * Conform unui studiu Verify Markets asupra vânzărilor globale din 2020. Va fi revizuit o dată la doi ani.

   Informații interesante

   Trei tehnologii de tratament

   Sistemul de tratare a apei eSpring combină puterea filtrării mecanice, a absorbției și a neutralizării cu lumină UV cu monitorizarea electronică avansată.

   • Prefiltru

   Filtrul cutat plat folosește filtrarea mecanică pentru a capta particulele mari, ceea ce previne înfundarea filtrului tip bloc de carbon.

   • Filtru avansat cu bloc de carbon

   Reduce peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen dăunător pentru sănătate, cu dimensiune de până la 0,2 microni*.

   • Tehnologie cu lumină ultravioletă

   Lampa UV de purificare a apei a unității eSpring asigură până la 40 de milijouli pe centimetru pătrat de raze UV, care reduc eficient 99,99% dintre bacterii, virusuri și chisturi care transmit boli prin apă* **.

   Sistemul de tratare a apei eSpring este certificat independent la standarde internaționale NSF/ANSI. Certificarea se referă la îmbunătățirea gustului, mirosului și aspectului apei (standardul 42); îndepărtarea plumbului și a contaminanților volatili organici (standardul 53); la tratarea bactericidă suplimentară a apei publice desinfectate (standardul 55); și eliminarea contaminanților care apar, cum ar fi ierbicidele și medicamentele, etc. (standardul 401). Sistemul de tratare a apei eSpring a obținut Sigiliul de Aur al Asociației pentru calitatea apei ca recunoaștere a produselor superioare pentru consumatori (https://wqa.org/find-products#/keyword/espring). Sigiliul de Aur al Asociației Mondiale pentru Calitatea apei se acordă produselor care îndeplinesc cerințele riguroase de testare și auditurile anuale ale facilității de producție și care respectă Schemele de certificare ale WQA.

   https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=espring&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd
   NSF International este o organizație independentă bine-cunoscută care dezvoltă programe de certificare și standarde de sănătate publică, contribuind astfella protejarea mediului, a apei, a alimentelor și a produselor dedicate consumatorilor. Certificatul NSF reprezintă asigurarea că produsul a fost testat de una dintre cele mai respectate organizații de testare independentă - fiecare aspect al dezvoltării unui produs este evaluat în detaliu înainte de a obține un certificat NSF: de la analize ale materialelor și testarea extensivă a produselor până la inspecții neanunțate ale fabricilor de producție.

   http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=a
   ccess+business+
   group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTUasp?CompanyName
   =access+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU

   Acest sistem eSpring s-a lansat în 2002 și a vândut până în prezent peste 6 milioane de unități. ***

   *Sistemul de tratare a apei eSpring nu previne și nu ameliorează boli.
   **99.9999% dintre bacterii, 99.99% dintre virusuri și 99.9% dintre chisturi.
   **Reducerea chisturilor prin raze UV vizează chisturile de giardia și cryptosporidium.
   **Sistemul de tratare a apei eSpring nu a fost testat în privința reducerii coronavirușilor (de ex. MERS, SARS sau COVID-19).
   *** Începând cu luna aprilie 2020.

   Notă:

   Prețul include taxa verde în valoare de 2.50 lei.

   Proprietăți

   Specificații tehnice ale Sistemului de tratare a apei eSpring:

   • Înălțimea carcasei: 327 mm nominal.
   • Diametru: 178 mm nominal. Construit din plastic durabil, de mare impact.
   • Alimentare cu energie electrică: 110 -220 V AC.
   • Alimentare cu energie electrică (de la sursa de alimentare): 19V DC, 3.16A.
   • Cartuș (Comanda nr. 100186): Tip bloc de carbon presat cu lampă internă UV.
   • Materiale: Toate materialele umede îndeplinesc cerințele FDA din SUA pentru utilizare în transmiterea fluidelor pentru consum uman.
   • Presiune maximă de funcționare: 860 kPa (8.6 bar).
   • Presiune minimă de funcționare: 104 kPa (1.04 bar).
   • Temperatură maximă de funcționare: 30°C.
   • Temperatură minimă de funcționare: 4.4°C.
   • Fluxul nominal de serviciu: 3.4 litri pe minut la o presiune a apei de 415 kPa (4.15 bari) cu un cartuș nou. (Fluxul nominal real poate varia în funcție de presiunea apei și perioada de timp în care a fost folosit cartușul.).
   • Durata nominală de serviciu: Cartușul este conceput să deservească nevoile obișnuite pentru gătit și băut ale unei familii timp de un an sau 5000 de l, în funcție de condiția care se îndeplinește prima. REȚINEȚI: Durata efectivă de utilizare a cartușului va varia în funcție de cât este de folosit și de calitatea sursei de apă.
   • Înlocuirea cartușului: Rapidă și ușoară. Poate fi realizată de utilizator. Nu necesită returnarea sistemului de tratare a apei în fabrică pentru înlocuirea cartușului.
   • Testare: Certificare independentă la standarde recunoscute internațional NDF/ANSI 42, 53, 55, 401 și WQA Gold Seal.

   Mod de utilizare

   • Principala unitate de filtrare a apei eSpring este expediată preasamblată.
   • Lungimea țevilor poate fi modificată pentru a se potrivi cu cerințele punctului de instalare preferat.
   • După instalare, sistemul eSpring transportă apă filtrată direct de la robinet.
   • Fiecare filtru rezistă timp de un an de utilizare sau 5000 de litri, în funcție de condiția care se îndeplinește prima.
   • Pentru orice întrebări despre service sau garanție*, contactați-ne la 0 37 37 882 32 .

   Termenii și condițiile pentru garanția extinsă sunt furnizate împreună cu comanda, iar documentul poate fi descărcate din Biblioteca Amway.