Înregistrează-te în calitate de Client și beneficiază de 12% reducere la toate produsele!

LEI 5.147,59
(Afișare tot)
Cantitate:

  Apă filtrată cu un gust excelent și conținut de minerale pentru un stil de viață sănătos și confortabil. Cu Sistemul de tratare a apei eSpring, nu este nevoie să cumperi apă în sticle de plastic!
   

  Ce beneficii îți oferă

  • Tratează eficient până la 99,99% dintre bacteriile și virusurile din apa de băut ce pot cauza boli* **.
  • Reduce eficient peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen**. Aici intră particule (cum ar fi nămol, nisip și depuneri de calcar), chimicalele organice (ca pesticidele, PCB-uri) chimicalele anorganice (ca plumbul, mercurul), dar și particule microbiologice (bacteriile, virusurile și protozoarele). Apa de la robinet poate conține contaminanți ai produselor farmaceutice și veterinare.
  • Menține mineralele benefice din apă, cum sunt calciul, magneziul și fluorul.
  • Filtrează particulele de microplastic din apa de la robinet cu dimensiune de până la 0,2 microni.
  • Reduce eficient clorul și cloramina îmbunățățind astfel gustul, mirosul și limpezimea apei***.
  • Vine cu un kit divertor ușor de instalat cu unelte standard, pentru a fi cât mai convenabil și funcțional.
  • Realizat din materiale premium.
  • Filtrul tip bloc de carbon reduce eficient impuritățile de până la 0,2 microni, adică de 300 până la 500 de ori mai mici decât un fir de păr uman****. (Printre particule se numără azbestul, sedimentele, murdăria și precipitatul de calcar).

  * Sistemul de tratare a apei eSpring nu a fost testat în privința reducerii coronavirușilor (de ex. MERS, SARS sau COVID-19).
  ** Sistemul de tratare a apei eSpring nu previne și nu ameliorează boli.
  *** În funcție de cantitatea de clor din apa de la robinet. Apa de la robinet din regiunea ta poate să nu conțină clor sau o cantitate sesizabilă de clor.
  ****Dimensiunea medie a firului de păr uman este de 60-100 de microni

  De ce te-ar putea interesa

  eSpring este cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei.*

  Apa este baza unui stil de viață sănătos. Ne ajută să funcționăm la capacitate maximă din punct de vedere fizic și mental. Ne ajută să ne trăim viața pe deplin. Apa filtrată eSpring îți oferă apă în forma ei naturală - cu un gust excelent și bogată în minerale.
  Cum te poți bucura de apă ca parte a unui stil de viață sănătos care este benefic atât pentru familia ta, cât și pentru planetă?
  Ai nevoie de apă limpede, iar cu acest sistem o ai.
  Fiecare filtru tratează 5000 de litri de apă înainte de a necesita înlocuirea.

  * Conform unui studiu Verify Markets asupra vânzărilor globale din 2020. Va fi revizuit o dată la doi ani.

  Informații interesante

  Trei tehnologii de tratament

  Sistemul de tratare a apei eSpring combină puterea filtrării mecanice, a absorbției și a neutralizării cu lumină UV cu monitorizarea electronică avansată.

  • Prefiltru

  Filtrul cutat plat folosește filtrarea mecanică pentru a capta particulele mari, ceea ce previne înfundarea filtrului tip bloc de carbon.

  • Filtru avansat cu bloc de carbon

  Reduce peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen dăunător pentru sănătate, cu dimensiune de până la 0,2 microni*.

  • Tehnologie cu lumină ultravioletă

  Lampa UV de purificare a apei a unității eSpring asigură până la 40 de milijouli pe centimetru pătrat de raze UV, care reduc eficient 99,99% dintre bacterii, virusuri și chisturi care transmit boli prin apă.* **

  Sistemul de tratare a apei eSpring este certificat independent la standarde internaționale NSF/ANSI. Certificarea se referă la îmbunătățirea gustului, mirosului și aspectului apei (standardul 42); îndepărtarea plumbului și a contaminanților volatili organici (standardul 53); la tratarea bactericidă suplimentară a apei publice dezinfectate (standardul 55); și eliminarea contaminanților care apar, cum ar fi ierbicidele și medicamentele, etc. (standardul 401). Sistemul de tratare a apei eSpring a obținut Sigiliul de Aur al Asociației pentru calitatea apei ca recunoaștere a produselor superioare pentru consumatori (https://wqa.org/find-products#/keyword/espring). Sigiliul de Aur al Asociației Mondiale pentru Calitatea apei se acordă produselor care îndeplinesc cerințele riguroase de testare și auditurile anuale ale facilității de producție și care respectă Schemele de certificare ale WQA.

  NSF International este o organizație independentă bine-cunoscută care dezvoltă programe de certificare și standarde de sănătate publică, contribuind astfella protejarea mediului, a apei, a alimentelor și a produselor dedicate consumatorilor. Certificatul NSF reprezintă asigurarea că produsul a fost testat de una dintre cele mai respectate organizații de testare independentă - fiecare aspect al dezvoltării unui produs este evaluat în detaliu înainte de a obține un certificat NSF: de la analize ale materialelor și testarea extensivă a produselor, până la inspecții neanunțate ale fabricilor de producție.

  http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=a
  ccess+business+
  group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTUasp?CompanyName
  =access+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU

  Acest sistem eSpring s-a lansat în 2002 și a vândut până în prezent peste 6 milioane de unități. ***

  *Sistemul de tratare a apei eSpring nu previne și nu ameliorează boli.
  **99.9999% dintre bacterii, 99.99% dintre virusuri și 99.9% dintre chisturi.
  **Reducerea chisturilor prin raze UV vizează chisturile de giardia și cryptosporidium.
  **Sistemul de tratare a apei eSpring nu a fost testat în privința reducerii coronavirușilor (de ex. MERS, SARS sau COVID-19).  
  *** Începând cu luna aprilie 2020.

  Notă:

  Prețul include taxa verde în valoare de 2.50 lei.

  • eSpring™ este cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei.*

  * Conform unui studiu de piață realizat la nivel global, în anul 2020 (Verify Markets study).
  *Va fi revizuit o dată la doi ani.

  • eSpring combină trei tehnologii de tratament: filtrare mecanică, absorbție și neutralizare cu lumină UV.
  • Filtrul tip bloc de carbon patentat reduce eficient impuritățile de până la 0,2 microni, adică de 300 până la 500 de ori mai mici decât un fir de păr uman. Printre particule se numără azbestul, sedimentele, murdăria și precipitatul de calcar.*

  *Dimensiunea medie a firului de păr uman este de 60-100 de microni.
  *01803462,4 China, 202616 India, ID0021067 Indonezia 4567704 Japonia, 10-0468186 Republica Coreea, MY139949-A Malaysia, 197169 Taiwan, 32008 Thailanda, 6368504 Statele Unite ale Americii

  • Tehnologia cu „pornire instantanee” - becul cu ultraviolete din interiorul cartușului se aprinde numai atunci când porniți robinetul, așadar apa care curge va fi rece și nu va fi încălzită de lampa cu ultraviolete;
  • Inteligent, elegant, cu economie de spațiu;
  • Sistemul de monitorizare vă informează dacă filtrul de carbon și becul cu ultraviolete funcționează adecvat și, de asemenea, dacă a sosit timpul pentru schimbarea anuală a cartușului;
  • Țevile pot fi ajustate la lungimea dorită;
  • Dispozitivul se expediază asamblat în prealabil;
  • Sistemul eSpring funcționează la presiunea normală a apei din gospodării;
  • eSpring este primul sistem de tratare a apei care utilizează cuplajele inductive și tehnologia cu cip inteligent;
  • Prezintă tehnologia de alimentare fără fir eCoupled™ care transmite electricitate prin aer, apă și componentele din plastic, fără conexiuni electrice prin cabluri pentru aprinderea lămpii UV a unității. Alimentarea inteligentă fără fir face ca funcționarea unității să fie foarte eficientă și fiabilă. Echipa de ingineri a realizat această tehnologie revoluționară în anul 2000, iar eSpring este singura marcă de sisteme de tratare a apei care o deține.*

  *6436299 Statele Unite ale Americii

  • Cipul inteligent permite comunicarea fără fir cu fiecare cartuș în parte, permițând monitorului să recunoască și să afișeze stările de funcționare și să descarce informații importante pentru fiecare cartuș în parte, cum ar fi timpul de utilizare și capacitatea rămasă.
  • Deține peste 80 de brevete înregistrate sau în curs de înregistrare la nivel mondial.

  SPECIFICAȚII TEHNICE - Sistemul eSpring de tratare a apei:

  • Înălțimea nominală a carcasei: 327 mm
  • Diametrul nominal: 178 mm. Fabricat din material plastic durabil, rezistent la impactCurent de intrare: 19 V CC, 3,16 A
  • Cartuş (Model nr. 100186): bloc de carbon presat cu lampă internă UV
  • Materiale: toate materialele care intră în contact cu apa respectă cerinţele U.S. FDA [Food and Drug Administration (Autoritatea naţională sanitar-veterinară din SUA)] pentru materiale utilizate în transmiterea fluidelor pentru consum uman.
  • Presiunea maximă de lucru: 860 kPa
  • Presiunea minimă de lucru: 104 kPa
  • Temperatura maximă de lucru: 30°C
  • Temperatura minimă de lucru: 4,4°C
  • Flux nominal de serviciu: 3,4 l/min la o presiune a apei de 415 kPa cu cartuș nou (fluxul nominal real variază în funcţie de presiunea apei şi de durata de timp a filtrului în serviciu)
  • Durata nominală de serviciu: filtrul este conceput pentru a deservi nevoile de gătit şi de băut ale unei familii medii timp de un an sau 5.000 litri, oricare dintre aceste situații intervine prima. NOTĂ: durata reală de viaţă a cartuşului variază în funcţie de durata utilizării şi de calitatea apei de alimentare.
  • Instalare: rapid și ușor.
  • Înlocuirea cartuşului: la fel, rapid şi uşor. Poate fi efectuată de către utilizator. Nu necesită returnarea sistemului de tratare a apei la fabrică pentru înlocuirea cartuşului.
  • Testare: Certificare independentă la standarde recunoscute internațional NDF/ANSI 42, 53, 55, 401 și WQA Gold Seal
  • Reduce eficient peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen:
   - plumb și mercur
   - particule de până la 0,2 microni, care includ azbest, sedimente, noroi și depuneri
   - 32 de pesticide și compuși ai acestora
   - 13 compuși ai produselor dezinfectante
   - radon și compuși de dezintegrare ai radonului aflați în apa potabilă
   - 9 contaminanți farmaceutici
   - 42 substanțe despre care se cunoaște și/sau se bănuiește că perturbă sistemul endocrin
  • Distruge eficient (limitează sau previne apariția a) mai mult de 99,99% dintre bacteriile și virusurile din apa potabilă care provoacă boli cu transmitere prin apă* (inclusiv bacteriile coliforme, bacteriile patogene, HPC, poliovirusurile, rotavirusul și hepatita A).
  • Reduce eficient clorul și cloramina. Astfel, îmbunătățește simțitor gustul, mirosul și limpezimea apei.
  • Nu îndepărtează mineralele benefice, precum calciul, magneziul și fluorul
  • Tratează apa de băut sau pentru gătit pentru o familie formată din 6 persoane, echivalentul al 5.000 de litri sau timp de 1 an, care survine mai întâi.*
   - Un singur filtru eSpring poate asigura echivalentul a 10.000 de sticle cu apă (de 500 ml).*

  *Când este folosit ca sistem suplimentar de tratare bactericidă a apei potabile din rețelele publice.
  *
  Durata de exploatare a filtrului depinde de calitatea și întrebuințarea apei.

  • Cu un debit excelent, furnizează 3,4 litri de apă tratată pe minut.
   - Poate umple complet un vas de gătit iCook mic (2 litri) în mai puțin de 34 de secunde.
   - Poate umple complet o cafetieră standard de 12 cești în mai puțin de 38 de secunde.
  • Convenabil, ușor de folosit și de întreținut
  • Printre patentele mărcii eSpring se numără tehnologii precum filtrul tip bloc de carbon presat, designul filtrului/cartușelor și elementele de design mecanic/electric.*
   - Cartuș cu carbon/UV ușor de înlocuit
   - Mai convenabil și mai ieftin decât apa îmbuteliată
   - Monitorizează atât timpul, cât și litrii consumați, oferindu-le consumatorilor indicații precise cu privire la durata de serviciu rămasă a filtrului și griji minime pentru înlocuirea acestuia; sistemul se resetează automat după înlocuirea filtrului
   - Aparatul utilizează o grafică sugestivă pentru afişarea duratei de viaţă a filtrului şi a stării sistemului
   - Grație instalării sale flexibile, dispozitivul poate fi plasat în locurile cele mai convenabile.

  *2598233 Canada, 200610103021.1 China, HK1109132 Hong Kong, 4819617 Japonia,  MY142701-A Malaysia, 6436299 Statele Unite ale Americii, 6673250 Statele Unite ale Americii, 3878645 Japonia, 03152640.3 China, HK1063458 Hong Kong, 03804217.7 China, 4430399 Japonia, 10-0824147 Republica Coreea, 6984320 Statele Unite ale Americii, 236136 India, 4358635 Japonia, 10-0875571 Republica Coreea, 6806649 Statele Unite ale Americii, 7170200 Statele Unite ale Americii, China, 202616 India, ID0021067 Indonezia, 4567704 Japonia, 10-0468186 Republica Coreea, MY139949-A Malaysia, 197169 Taiwan, 32008 Thailanda, 6368504 Statele Unite ale Americii, 5156027 Japonia, 10-1377925 Republica Coreea, I397101 Taiwan, 58632 Thailanda, 7568955 Statele Unite ale Americii

  Proprietăți

  Specificațiile tehnice ale Sistemului de tratare a apei eSpring:

  • Înălțimea carcasei: 327 mm nominal
  • Diametru: 178 mm nominal. Construit din plastic durabil, de mare impact.
  • Alimentare cu energie electrică: 19V DC, 3.16A.
  • Cartuș (Comanda nr. 100186): Tip bloc de carbon presat cu lampă internă UV.
  • Materiale: Toate materialele umede îndeplinesc cerințele FDA din SUA pentru utilizare în transmiterea fluidelor pentru consum uman.
  • Presiune maximă de funcționare: 860 kPa (8.6 bari).
  • Presiune minimă de funcționare: 104 kPa (1.04 bari).
  • Temperatură maximă de funcționare: 30°C.
  • Temperatură minimă de funcționare: 4.4°C.
  • Fluxul nominal de serviciu: 3.4 litri pe minut la o presiune a apei de 415 kPa (4.15 bari) cu un cartuș nou. (Fluxul nominal real poate varia în funcție de presiunea apei și perioada de timp în care a fost folosit cartușul.)
  • Durata nominală de serviciu: Cartușul este conceput să deservească nevoile obișnuite pentru gătit și băut ale unei familii timp de un an sau 5000 de l, în funcție de condiția care se îndeplinește prima. REȚINEȚI: Durata efectivă de utilizare a cartușului va varia în funcție de cât este de folosit și de calitatea sursei de apă
  • Înlocuirea cartușului: Rapidă și ușoară. Poate fi realizată de utilizator. Nu necesită returnarea sistemului de tratare a apei în fabrică pentru înlocuirea cartușului.
  • Testare: Certificare independentă la standarde recunoscute internațional NDF/ANSI 42, 53, 55, 401 și WQA Gold Seal.

  Mod de utilizare

  • Principala unitate de filtrare a apei eSpring este expediată preasamblată.
  • Lungimea țevilor poate fi modificată pentru a se potrivi cu cerințele punctului de instalare preferat.
  • După instalare, sistemul eSpring transportă apă filtrată direct de la robinet.
  • Fiecare filtru rezistă timp de un an de utilizare sau 5000 de litri, în funcție de condiția care se îndeplinește prima.
  • Pentru orice întrebări despre service sau garanție, contactați-ne la 0 37 37 882 32Termenii și condițiile pentru garanția extinsă sunt furnizate împreună cu comanda, iar documentul poate fi descărcate din Biblioteca Amway.