Cantitate:

  Cantitate:

   Curățare, hidratare și răsfăț total pentru un ten de vis cu această rutină de îngrijire pe timp de noapte pentru întregul corp.

    

   Ce beneficii vă oferă

   Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry™ cuprinde o colecție de produse de îngrijire a pielii marca Artistry și g&h, special selectate pentru a-ți răsfăța tenul, a-ți hrăni pielea corpului și a-i susține regenerarea celulară în timpul somnului.

   • Demachiantul micelar + Gel de curățare Artistry Skin Nutrition™ elimină impuritățile care se acumulează în timpul zilei, cum ar fi praful, machiajul și particulele poluante, astfel încât porii să fie curați și receptivi la ingredientele aplicate în continuare.
     
   • Masca de noapte Artistry Skin Nutrition calmează tenul timp de până la opt ore, susține bariera de hidratare a pielii și te învăluie cu parfumul plăcut al uleiurilor esențiale de lavandă cultivată la fermele partenere certificate NutriCert™, precum și cele de bergamotă.
     
   • Loțiunea de corp Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH ™hidratează pielea și îi susține bariera de hidratare cu ajutorul conținutului de apă de bambus, de ceramide din ulei de măsline și ulei de semințe de chia albă cultivată de Nutrilite™.
     
   • Crema pentru picioare Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH hrănește și catifelează pielea uscată a picioarelor, reparând și protejând în același timp bariera de hidratare a pielii, datorită formulei sale bogate și neuleioase.
     
   • Crema de mâini Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH hrănește și calmează mâinile aspre și uscate datorită conținutului său pe bază de apă de bambus, ceramide din ulei de măsline, ulei de semințe de chia albă și unt de shea.
     
   • PRODUS OFERIT GRATUIT PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ* Masca pentru dormit din mătase Artistry contribuie la îmbunătățirea calității somnului și la prevenirea apariției ridurilor. Confecționată din mătase de dud 100%, un material delicat care lasă pielea să respire și care oferă un plus de răsfăț rutinei tale de seară. Produs disponibil în limita stocurilor.

   Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry conține următoarele produse:

   1 x Demachiant micelar + Gel de curățare Artistry Skin Nutrition (200 ml)
   1 x Mască de noapte Artistry Skin Nutrition (80 ml)
   1 x Loțiune de corp Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH (400 ml)
   1 x Cremă pentru picioare Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH (100 ml)
   1 x Cremă de mâini Nourish g&h GOODNESS AND HEALTH (75 ml)
   1 x Mască pentru dormit Artistry - PRODUS OFERIT GRATUIT*

   *PRODUS OFERIT GRATUIT. Doar ca parte a Soluției de Frumusețe pe timp de noapte Artistry, în limita stocurilor disponibile. Nu poate fi achizițonat separat. 

   De ce v-ar putea interesa

   Susține regenerarea pielii pe timp de noapte datorită produselor atent selecționate pentru ten și corp, oferindu-ți în același timp un binevenit răsfăț seara.

   Stresul și provocările vieții moderne își pot lăsa amprenta asupra pielii noastre, conferindu-i un aspect tern sau obosit. Noaptea reprezintă un interval important pentru ten și aspectul său, deoarece pielea se regenerează de 3 ori mai repede în timpul somnului, comparativ cu perioada în care suntem treji.

   Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry sprijină îngrijirea tenului și a pielii în timpul somnului, oferindu-ți siguranța că pielea ta beneficiază de ingrediente naturale și de formule curate, vegane, testate dermatologic și alergologic, conținând doar ingredientele strict necesare.

   Calea viselor spre frumusețea sănătoasă.

   Informații interesante

   Formulă curată
   Formulele utilizate pentru produsele Artistry și g&h au fost dezvoltate în conformitate cu standardele Artistry Clean și g&h Personal Care Clean, norme riguroase care garantează că produsele sunt curate, sigure și eficiente. Aceasta înseamnă:

   • Produse înregistrate la The Vegan Society
   • Fără uleiuri minerale, parabeni, ftalați
   • Fără ingrediente de origine animală și fără testare pe animale.

   Ingrediente din plante
   Fiecare produs pentru îngrijirea tenului și a corpului inclus în Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry conține unul sau mai mulți fitonutrienți cultivați la fermele noastre Nutrilite sau la fermele partenere certificate NutriCert™. Pe lângă o înaltă calitate , acestea asigură un nivel de trasabilitate de la sămânță la piele sau de la sămânță la supliment demn de încredere.

   Mărci demne de încredere
   Soluția de Frumusețe pe timp de noapte combină vasta expertiză a mărcii Artistry în știința pielii cu ingrediente cultivate în mod sustenabil de Nutrilite, marca nr. 1 în lume de vitamine și suplimente alimentare** și cu proprietățile benefice pentru sănătate ale produselor g&h.

   Concepută special pentru tine de membrii comunității noastre
   , Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry a fost dezvoltată în colaborare cu comunitatea noastră de Întreprinzători Amway care înțeleg, ne prezintă și contribuie la abordarea nevoilor de îngrijire a tenului și de înfrumusețare ale femeilor de toate vârstele, indiferent de tipul pielii.

   **Sursa: http://gdretail.net/amway-claims/

   Mod de utilizare

   Produsele cuprinse în Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry™ funcționează împreună în cadrul rutinei de îngrijire a pielii pe timp de noapte. Nu ezita să o combini cu produsele tale preferate Artistry sau g&h, cum ar fi gelurile pentru curățare, loțiunile tonice, serurile și cremele hidratante.

   Te rugăm să consulți instrucțiunile de utilizare pentru fiecare produs în parte

   *PRODUS OFERIT GRATUIT. Doar ca parte a Soluției de Frumusețe pe timp de noapte Artistry, în limita stocurilor disponibile. Nu poate fi achizițonat separat. 

   Ingrediente

   Ingrediente esențiale pentru rutina de îngrijire a tenului
   Fiecare produs pentru îngrijirea tenului și a corpului inclus în Soluția de Frumusețe pe timp de noapte Artistry conține unul sau mai mulți fitonutrienți cultivați la fermele noastre Nutrilite sau la fermele partenere certificate NutriCert™.

   • Semințe de chia albă
    Beneficii: stimulează pielea în profunzime și contribuie la hrănirea și protejarea vizibilă a frumuseții sănătoase a tenului. Semințele de chia albă sunt cultivate la o fermă Nutrilite parteneră și certificată ecologic, ceea ce permite asigurarea unei trasabilități fără egal de la sămânță la piele.
    Se regăsesc în: Masca de noapte Artistry Skin Nutrition™ și Demachiantul micelar Artistry Skin Nutrition + Gelul de curățare
   • Extract de CICA fermentată
    Acest fitonutrient, derivat dintr-o plantă cu flori, contribuie la calmarea și hidratarea pielii. În forma sa fermentată, este de șapte ori mai eficientă în ceea ce privește hidratarea și de două ori mai eficientă în ceea ce privește calmarea (în comparație cu CICA nefermentată).
    Se regăsesc în: Mască de noapte Artistry Skin Nutrition
     
   • Complex din plante
    Complexul de șapte ingrediente din plante al Măștii de noapte (care conține rozmarin, mușețel, gura-lupului, troscot asiatic, centella, lemn dulce și ceai) contribuie la calmarea și revigorarea pielii, consolidându-i bariera de hidratare.
    Se regăsesc în: Mască de noapte Artistry Skin Nutrition
     
   • Floarea Tan Hua
    Cunoscută și sub numele de Aqualuna, Frumoasa de sub lună sau Regina nopții, floarea Tan Hua hidratează, acționând asupra a două niveluri: bariera pielii și epiderma. Contribuie la consolidarea funcției de barieră de hidratare a pielii și la menținerea echilibrului apos pentru un ten cu aspect îmbunătățit și sănătos.
    Se regăsesc în: Mască de noapte Artistry Skin Nutrition
     
   • Complex de apă de bambus
    , provenită din bambus și glicerină din plante pentru hidratarea pielii.
    Se regăsește în: Loțiunea de corp Nourish g&h, Crema pentru picioare Nourish g&h și Crema de mâini Nourish g&h
     
   • Ceramide din ulei de măsline
    , un tip special de lipide care ajută la menținerea barierei de hidratare a pielii.
    Se regăsesc în: Loțiunea de corp Nourish g&h, Crema pentru picioare Nourish g&h și Crema de mâini Nourish g&h

   Aceste ingrediente acționează ca parte a unor formule dezvoltate de experții noștri, astfel încât să ofere pielii împreună tot ce au mai bun știința și natura.

   Pentru o listă cu ingredientele fiecărui produs, consultă paginile produselor: