Cantitate:

  Cantitate:

   Nutrilite DOUBLE X este un supliment alimentar care asigură o combinație echilibrată de 12 vitamine și 10 minerale esențiale. Este îmbogățit cu PhytoBlend™, un amestec special de 22 de plante -  fructe, legume și plante care nu sunt întotdeauna ușor de inclus în dieta zilnică.

   Ce beneficii vă oferă

   Nutrilite DOUBLE X este gândit să vă ajute să acoperiți toate posibilele carențe nutriționale și de fitonutrienți. Acest lucru vă permite să atingeți din nou echilibrul interior și, prin urmare, să vă creșteți potențialul natural.

   Asigură suport premium organismului dumneavoastră sub mai multe forme:

   • Funcția normală a creierului: Iodul contribuie la funcția cognitivă normală. Vitamina B12 contribuie la menținerea sănătății psihice.
   • Sistem nervos: Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
   • Sistem imunitar: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 
   • Metabolism energetic: Niacina contribuie la metabolismul energetic normal. 
   • Gestionarea reacțiilor inflamatorii:Curcuminul ajută la gestionarea reacțiilor inflamatorii.
   • Digestie și ficat: Calciul contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive. Rozmarinul și curcuminul ajută la susținerea funcționării normale a ficatului.
   • Celule: Calciul contribuie la procesul de diviziune și de diferențiere celulară.
   • Stres oxidativ: Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
   • Funcția normală a inimii: Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, iar tiamina contribuie la funcționarea normală a inimii.
   • Funcția normală a oaselor: Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
   • Funcția normală a sistemului muscular: Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular.
   • Funcția normală a ochilor/vederea: Vitamina A contribuie la menținerea vederii normale.
   • Pielea, părul și unghiile: Biotina contribuie la menținerea sănătății pielii și a părului. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. Seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.
   • Hormoni echilibrați: Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale, iar acidul pantotenic contribuie la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.

   În plus, este foarte important să aveți o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

   De ce v-ar putea interesa

   Corpul uman este un ecosistem care încearcă încontinuu să mențină un echilibru interior pentru a funcționa la nivel optim.

   Pentru aceasta, o alimentație adecvată este vitală. O dietă echilibrată și variată este esențială atât pentru starea dumneavoastră de bine mentală și fizică actuală, cât și pentru starea generală de sănătate în anii care vor veni.

   3 din 4 adulți din toată lumea nu consumă minimul zilnic de 5 porții de fructe și legume recomandate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)1.   Din acest motiv, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a obține un aport complet de nutrienți și compuși secundari din plante, cunoscuți ca fitonutrienți.

   Nutrilite DOUBLE X conține plante și fitonutrienți din toate cele cinci grupe de fitonutrienți de culori diferite: verde, alb, galben, roșu și violet.

   Nutrilite DOUBLE X vă poate ajuta să acoperiți potențialele carențe de vitamine, minerale și fitonutrienți, având grijă ca organismul dumneavoastră să atingă din nou echilibrul interior și permițându-vă să vă creșteți potențialul natural.

   1Sursă: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

   Informații interesante

   Majoritatea adulților (58-88%) din toată lumea declară că nu reușesc să consume minimul zilnic de 5 porții de fructe și legume recomandate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)2.

   Fructele și legumele sunt o sursă bogată de vitamine, minerale și compuși secundari de plante, cunoscuți și ca fitonutrienți.

   Deoarece meritați o alimentație excelentă, noi controlăm întregul proces de la sămânță la supliment, astfel încât să asigurăm un produs de calitate înaltă:

   • Totul pornește de la semințe atent selectate, plantate în solul potrivit, la adâncimea corespunzătoare, la ferme sustenabile. Agricultura sustenabilă se consideră că generează plante rezistente și viguroase, cu valoare nutrițională ridicată.
   • Toate ingredientele pe bază de plante sunt provenite de la ferme Nutrilite sau NutriCert sustenabile unde nu sunt folosite substanțe chimice toxice sau pesticide.
   • Recoltăm plantele în perioada lor de vârf, folosind componentele care au cel mai bun profil din punctul de vedere al fitonutrienților. Acestea sunt procesate în câteva ore de la recoltare, folosind un echipament de ultimă generație.
   • Cercetătorii noștri analizează în permanență noi modalități de a optimiza ingredientele provenite din natură, combinând vitaminele și mineralele esențiale cu fitonutrienți pe bază de plante.
   • Sunt efectuate teste amănunțite pentru a garanta că DOUBLE X este un produs sigur. Înainte să ajungă la dumneavoastră, efectuăm 2.000 de teste pe fiecare unitate de producție, începând cu materia primă din plante.

   În momentele de stres sau când se schimbă anotimpurile, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a vă recăpăta echilibrul interior, astfel încât organismul și mintea dumneavoastră să poată funcționa normal.

   2 Sursă: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

   Proprietăți principale

   Conține o combinație echilibrată de 12 vitamine esențiale, 10 minerale esențiale și 22 plante, asigurând un spectru larg de fitonutrienți benefici.

   Nutrilite DOUBLE X este îmbogățit cu PhytoBlend – un complex exclusiv provenit din fructe, legume și plante care nu sunt întotdeauna ușor de inclus în dieta zilnică. Acesta consistă dintr-un amestec din plante și compuși secundari din plante, cunoscuți ca fitonutrienți, din toate cele 5 grupe de culori: verde, alb, galben, roșu și violet. Fiecare grupă de culori oferă nutrienți valoroși.

   Toate ingredientele pe bază de plante sunt provenite de la ferme Nutrilite sau NutriCert sustenabile unde nu sunt folosite substanțe chimice toxice sau pesticide. Agricultura sustenabilă se consideră că generează plante rezistente și viguroase, cu valoare nutrițională ridicată.

   Fără adaos de îndulcitori artificiali, coloranți, arome sau conservanți.

   Mod de utilizare

   DOZE RECOMANDATE:

   Câte 1 tabletă din fiecare categorie, de 2 ori pe zi, în timpul meselor, pentru adulți.

   A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

   Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. •A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. •Nu acceptaţi acest produs dacă ambalajul a fost desigilat.•Pentru prospețime, păstrați tabletele in plicuri. •A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat. •Produsul conține substanțe cu potențial alergenic: izolat din proteină de soia.

   Ingrediente

   TABLETE CU VITAMINE: carbonat de calciu, stabilizatori: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, gumă arabică, hidroxipropilmetilceluloză, agar, săruri de sodiu, potasiu și calciu ale acizilor grași; oxid de magneziu, acid L-ascorbic, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; maltodextrină, nicotinamidă, succinat acid de D-alfa-tocoferil, D-pantotenat de calciu, zaharoză, emulsifiant: alginat de sodiu; amidon din mazăre, amidon modificat din porumb, amidon din porumb, oxid de zinc, ulei din palmier, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, beta-caroten, esteri din flori de Crăiţe 0,1% (luteină, Tagetes erecta), antioxidanți: palmitat de L-ascorbil, ascorbat de sodiu, alfa-tocoferol, extract bogat în tocoferol; izolat din proteină de soia, agent de umezire: glicerol; licopen din fructe deTomată 0,1% (Lycopersicum esculentum), acetat de retinil, sirop de glucoză, acid pteroilmonoglutamic, agent de glazurare: ceară de Carnauba; D-biotină, selenit de sodiu, ciancobalamină.

   TABLETE CU MINERALE: carbonat de calciu, stabilizatori: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, gumă arabică, hidroxipropilmetilceluloză, pectine; oxid de magneziu, fumarat feros, maltodextrină, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; extract din frunze de Mentă 0,9% (Mentha x piperita), oxid de zinc, concentrat din frunze și tulpini superioare de Pătrunjel 0,6% (Petroselinum crispum), concentrat din frunze de Spanac 0,6% (Spinacia oleracea), gluconat de cupru, fibră din trestie de zahăr, concentrat din frunze și tulpini superioare de Năsturel 0,3% (Nasturtium officinale), sulfat de mangan, amidon din porumb, concentrat din frunze și tulpini superioare de Lucernă 0,2% (Medicago sativa), agent de umezire: glicerol; clorură de crom, molibdat de sodiu, agent de glazurare: ceară de Carnauba; selenit de sodiu.

   TABLETE CU FITONUTRIENȚI: stabilizatori: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, hidroxipropilmetrilceluloză, gumă arabică, sulfat de calciu, săruri de sodiu, potasiu și calciu ale acizilor grași; carbonat de calciu, extract din frunze de Rozmarin 12% (Rosmarinus officinalis), extract din flori și muguri de Salcâm-Japonez (quercitină) 10% (Sophora japonica), oxid de magneziu, concentrat din suc din fructe de Acerola 6% (Malpighia glabra), maltodextrină, acid L-ascorbic, extract din rizom de Curcuma 3% (Curcuma longa), pudră din tal din alge Kelp 2% (Ascophyllum nodosum, Laminaria digitata), agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; extract din Struguri 1% (Vitis vinifera), concentrat din fructe de Portocal-dulce 1% (Citrus sinensis), fibră din trestie de zahăr, concentrat din fructe de Coacăz-indian 0,6% (Phyllanthus emblica), extract din fructe de Coacăz-negru 0,4% (Ribes nigrum), concentrat din fructe de Grapefruit 0,3% (Citrus paradisi), extract din bulbi de Ceapă 0,3% (Allium cepa), concentrat din fructe de Afin-american 0,2% (Vaccinium corymbosum), extract din fructe de Soc 0,2% (Sambucus nigra), zaharoză, agent de umezire:glicerol; concentrat din fructe de Lămâi 0,1% (Citrus limon), concentrat din fructe de Mandarin 0,1% (Citrus reticulata), amidon din mazăre, amidon din porumb, trigliceride cu lanț mediu, agent de glazurare: ceară de Carnauba; iodură de potasiu, colecalciferol, antioxidant: alfa-tocoferol. 

   Note:
   - NE - echivalenți pentru niacină
   - D- (sau RRR) alfa-tocoferol, care apare în mod natural, este cea mai activă formă biologică, iar activitatea vitaminei E este mentionata drept echivalent al acestui izomer (echivalenți mg alfa-tocoferol sau a-TE).

    

   Valoare nutrițională

   Nutrienți

   6 tablete pe zi (2 cu vitamine, 2 cu minerale, 2 cu fitonutrienți)

   % VNR*

   Beta caroten

   2,4 mg

   -

   Vitamina A

   800 µg RE

   100 %

   Vitamina A + vitamina A din Beta-caroten

   1200 µg RE

   150%

   Vitamina D

   7,5 µg

   150%

   Vitamina E

   12 mgTE

   100%

   Vitamina C

   160 mg

   200%

   Vitamina B1

   2,2 mg

   200%

   Vitamina B2

   2,8 mg

   200%

   Niacină

   16 mg NE

   100%

   Vitamina B6

   2,8 mg

   200%

   Acid folic

   200 µg

   100%

   Vitamina B12

   2,5 µg

   100%

   Biotină

   100 µg

   200%

   Acid pantotenic

   12 mg

   200%

   Calciu

   680 mg

   85%

   Magnesiu

   245 mg

   65%

   Fier

   7 mg

   50%

   Zinc

   10 mg

   100%

   Cupru

   0,95 mg

   95%

   Mangan

   1 mg

   50%

   Seleniu

   50 µg

   91%

   Crom

   36 µg

   90%

   Molibden

   45 µg

   90%

   Iod (din pudră de alge Kelp și iodură de potasiu)

   130 µg

   87%

   Curcuminoizi

   31 mg

   -

   Luteină

   1 mg

   -

   Licopen

   1 mg

   -

   Quercetină

   100 mg

   -

   Acid rosmarinic

   10 mg

   -

   Total antocianine

   3 mg

   -

   * % din Valoarea nutrițională de referință