Cantitate:

  Nutrilite Usturoi este un supliment alimentar cu pudră de usturoi. Usturoiul contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, ajută organismul să reziste împotriva stresului temporar și ajută la menţinerea sănătăţii inimii/menţinerea colesterolului la niveluri normale.

  Acest produs oferă o modalitate practică de a beneficia de proprietăţile usturoiului fără a fi afectaţi de mirosul său neplăcut. Acest produs are o aromă plăcută de mentă. Usturoiul și menta sunt obţinute la ferma Nutrilite de la Trout Lake.

  • Usturoiul contribuie la menţinerea sănătăţii inimii și a nivelurilor normale de colesterol. De asemenea, participă la funcționarea normală a funcției imune.
  • 2 tablete asigură cel puţin 13,5 mg de aliină și 6 mg de alicină. Alicina este eliberată atunci când usturoiul este zdrobit, iar cele două componente ale sale, aliina și alinaza, interacţionează. Ea este cea care dă mirosul usturoiului proaspăt.
  • Aromă de mentă.
  • Învelișul enteric protejează compușii activi din usturoi în timpul tranzitului său prin mediul acid din stomac și îi eliberează în intestine, unde devin eficienţi.
  • Fără adaos de coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
  • Produsul nu este potrivit pentru vegani/vegetarieni.
   
  CONȚINUT MEDIU  PE TABLETĂ  PE ZI / 2 TABLETE
  Concentrat de usturoi  385 mg 770 mg

  Cei care doresc să beneficieze de avantajele oferite de usturoi, evitând în același timp mirosul specific.

  Doza recomandată

  2 tablete pe zi, preferabil în timpul meselor.

  Recomandări

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar și nu înlocuieste o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sanatos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra flaconul bine închis. A se păstra la loc uscat și răcoros.