Cantitate:

  Cantitate:

   Vasul gradat din sticlă se fixează cu ușurință în baza blenderului și nu necesită răsucire – a fost proiectat ergonomic, pentru a putea fi folosit atât de persoanele stângace, cât și de persoanele dreptace.

   Dacă ai nevoie de un recipient din sticlă nou, pur și simplu înlocuiește-l cu acest recipient de rezervă original.

   De asemenea, dacă pregătești preparate diferite în același timp, să ai la dispoziție un recipient din sticlă și un suport de cuțite în plus te ajută să economisești timp; astfel, nu mai pierzi timp curățând vasul în timp ce gătești.

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Capacitate mare de 1,8 l / 1,8 l
   • Gradație gravată pentru a măsura direct în recipientul din sticlă (ml, fl. oz., căni, pahare)
   • Recipientul din sticlă este fabricat din 3 ingrediente naturale: nisip silicat, sodă calcinată și calcar. Sticla este un material 100% reciclabil și se poate recicla fără a-și pierde calitatea. https://www.gpi.org/glass-recycling-facts
   • În recipient se pot amesteca ingrediente calde cu o temperatură de până la 40 de grade Celsius.

   De ce te-ar putea interesa

   Acest produs ți-ar putea fi util în momentul în care ai nevoie să înlocuiești recipiente din sticlă sparte sau deteriorate și îți este livrat pentru confort sporit. De altfel, ți-ai putea dori un recipient suplimentar pentru momentele în care celălalt trebuie spălat sau se află la uscat!

   Proprietăți esențiale

   Vasul gradat din sticlă are următoarele proprietăți: Capacitate mare de 1,8 l / 1,8 l, gradație gravată pentru măsurarea direct în recipientul din sticlă (ml, fl. oz., căni, pahare) și poate amesteca ingrediente calde cu o temperatură de până la 40 de grade Celsius

   Mod de utilizare

   • Citește cu atenție manualul Blenderului electric de mare viteză Nutrilite și respectă instrucțiunile.

   Ingrediente

   Niciunul