Cantitate:

  Cantitate:

   Supliment sub formă de capsulă moale care conține vitamina A (beta-caroten) și zinc ce contribuie la menținerea vederii normale. Formulat cu 4 carotenoizi obținuți din surse naturale și zinc.

   *Vitamina A (beta-caroten provitamina A) și zincul contribuie la menținerea vederii normale.

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Produsul conține zinc și vitamina A, ambele contribuind la menținerea vederii normale. De asemenea, zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A
   • Asigură o concentrație ridicată de patru carotenoizi de calitate superioară – luteină, zeaxantină, licopen și beta-caroten.
   • Conține beta-caroten extras din alga Dunaliella Salina. Odată ajuns în organism, acesta se convertește în vitamina A care, la rândul său, contribuie la menținerea vederii normale.
   • Se potrivește perfect cu orice rutină sau stil de viață datorită formatului de capsulă moale, ușor de înghițit, ce necesită administrare o singură dată pe zi.

   De ce te-ar putea interesa

   Ochii noștri ne ghidează în viață. Ceea ce vedem și felul în care vedem ne ajută să ne îmnbunătățim calitatea vieții și să creăm amintiri dragi pentru mai târziu. Ochii ne sprijină în aproape orice aspect al vieții. Când petrecem mult timp în fața ecranelor, ochii noștri se pot simți suprasolicitați. Aceștia sunt un organ extrem de important care merită, cu siguranță, atenția noastră. Să căutăm acei nutrienți esențiali pentru ochii noștri.

   Inspirat de natură, Nutrilite Vision plus* este un supliment alimentar zilnic pentru pentru ochi* și care conține zinc și o concentrație deosebit de ridicată de patru carotenoizi de calitate superioară obținuți din plante cultivate la fermele partenere sustenabile certificate NutriCert.

   *Vitamina A (beta-caroten) și zincul contribuie la menținerea vederii normale.

   Informații interesante

   • O capsulă moale conține 12 mg de luteină și 2,4 mg de zeaxantină
   • O capsulă moale conține 2,5 mg de beta-caroten
   • O capsulă moale conține 1,5 mg de licopen

   Nu conţine coloranţi artificiali, îndulcitori, arome, sau conservanţi

   Proprietăți

   • Are o concentrație ridicată de patru carotenoizi de calitate superioară obținuți din surse naturale. Luteină și zeaxantină extrase din flori de gălbenele, una din cele mai concentrate surse de luteină din natură. Beta-caroten extras din alga Dunaliella Salina. Licopen extras din roșii.
   • Toții carotenoiozii incluși în această formulă sunt obținuți din plante cultivate la fermele partenere NutriCert, care folosesc practici de agricultură sustenabilă. Aceste practici vizează protejarea pământului și a comunităților locale, precum și obținerea unor plante cu un conținut ridicat de fitonutrienți
   • Formatul de capsulă moale, ușor de înghițit, cu o singură administrare pe zi, completează alimentația cu nutrienți ce contribuie la menținerea vederii normale* într-un mod rapid și convenabil, perfect pentru orice stil de viață sau rutină. În plus, acest supliment a fost creat de Nutrilite, marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare**- o marcă în care au încredere persoane din întreaga lume. 

   *Vitamina A (beta-caroten) și zincul contribuie la menținerea vederii normale.  
   ** Sursa: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Mod de utilizare

   • Ia o capsulă moale o dată pe zi, de preferință în timpul mesei

   Ingrediente

   CONȚINUT MEDIU  Pe zi (1 capsulă moale)     % NRV***
   Vitamina A 417µg (RE) 52 %
   (ca Beta-Caroten) (2.5 mg)  
   Lycopen 1.5 mg  
   Zeaxanthin 2.4 mg  
   Luteină 12 mg  
   Zinc 2.6 mg 26 %

   *** % din Valoarea nutrițională de referință

   INGREDIENTE: Ulei de măsline extra-virgin, gelatină, agent de umezire (glicerol), ulei de floarea-soarelui, oleorezină sub formă de licopen din fructe de Roșii (Solanum lycopersicum) (5.2%), apă, luteină și zeaxantină extrase din flori de gălbenele (Tagetes erecta) (3,6%), gluconat de zinc, ulei de măsline - compus (ulei de măsline și ulei de măsline virgin), emulsifiant: lecitină din floarea-soarelui, stabilizator: ceară de candelilla, caroteni din microalge (Dunaliella salina) (0,9%), antioxidanți: extract bogat în tocofero, acid ascorbic, colorant: beta-caroten extras din Blakeslea trispora.