Cantitate:

  Cantitate:

   Vitamina C Plus Nutrilite™ este un supliment alimentar foarte eficient, care asigură o eliberare lentă și constantă de vitamina C pe toată durata zilei, pentru a susține funcționarea normală a sistemului imunitar. 

   De ce îți va plăcea...

   Pentru cei mai mulți dintre noi este o prioritate să ne menținem în formă și sănătoși, dar poate fi dificil să menținem, în același timp, un sistem imunitar înfloritor. Poluarea mediului, microbii și bolile ne pot slăbi sistemele imunitare. Chiar și stresul, epuizarea și o alimentație dezechilibrată își pot lăsa amprenta asupra imunității.

   Care este soluția? Să ne sprijinim sistemul imunitar comod și fără efort cu ajutorul suplimentului Vitamina C Plus Nutrilite™. Vitamina C este un nutrient esențial care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Pe lângă a oferi un sprijin atât de valoros sistemulului nostru imunitar, Vitamina C ajută și la menținerea producției normale de colagen a corpului, pentru o piele sănătoasă, și  la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (grație proprietăților sale antioxidante).

   Creată din două surse de vitamina C - cireșele Acerola naturale cultivate la ferma noastră Nutrilite și acidul ascorbic - fiecare tabletă cu administrare zilnică are în componență 240 mg de vitamina C, combinată cu un ingredient fibros. Acest amestec încetinește absorbția și îi permite să fie eliberată în organism în interval de opt ore. O singură tabletă de 240 mg cu eliberare prelungită asigură mai multă vitamina C utilizabilă pe parcursul zilei decât 600 mg din varianta cu eliberare pe loc.

    

   Bine de știut…

   • Vitamina C Plus Nutrilite™ este un supliment alimentar care conține concentrate de la bioflavonoide extrase din fructe întregi, în special citrice: lămâie, mandarină, portocală și grepfrut, care ajută la susținerea funcționării normale a sistemului imunitar și la sănătatea pielii.
   • Formula cu eliberare prelungită asigură o eliberare lentă și constantă în organism pentru a maximiza absorbția, fără risipa asociată cu dozele mari sau cu tabletele cu eliberare pe loc.
   • Acest supliment alimentar conține vitamina C din cireșe Acerola. Această sursă bogată este cultivată la ferma noastră Nutrilite, unde folosim doar metode de agricultură sustenabilă.
   • Acest supliment alimentar nu conține coloranți artificiali, conservanți sau arome adăugate.
   • Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
   • Favorizează eliberarea lentă și continuă a vitaminei C în corp pe parcursul a opt ore.
   • Conţine concentrate de bioflavonoide extrase prin deshidratare din fructe întregi, în special citrice - lămâi, mandarine și grepfrut.
   • Furnizează vitamina C din una dintre cele mai bogate surse naturale: cireșele Acerola.
   • Oferă protecţie împotriva stresului oxidativ prin vitamina C (vitamină solubilă în apă).
   • Fără adaos de îndulcitori, coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
   • Produsul nu conține ingrediente de origine animală.
    
   CONȚINUT MEDIU  PE ZI / 1 TABLETĂ   %VNR*
   Vitamina C 240 mg 300

   * % din Valoarea nutrițională de referință

   • Persoanele care nu consumă în mod regulat (care nu au timp sau poftă să consume) suficiente alimente naturale care conţin vitamina C, cum ar fi citricele, broccoli sau varza de Bruxelles.
   • Persoanele care vor să-și îmbunătăţească nivelul de protecţie împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, persoanele care trăiesc în condiţii de stres sau în zone foarte poluate.
   • Persoanele care doresc să-și suplimenteze dieta, însă fără adaos de arome, coloranți sau conservați artificiali.

   Doza recomandată

   1 tabletă pe zi.

   Recomandări

   A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţa sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra flaconul bine închis. A se păstra la loc uscat şi răcoros.