Ești un oaspete al:  
Cantitate:

  Nutrilite Vitamina C Plus este un supliment foarte eficient, conceput să asigure o eliberare prelungită, constantă a vitaminei C în corp, pentru maximizarea gradului de absorbție, evitându-se risipa asociată cu dozele mari sau cu tabletele cu eliberare imediată. Vitamina C este un nutrient esențial care ar trebui furnizat zilnic ca parte a unei diete echilibrate și poate fi găsită în fructe ca cireșe Acerola, coacăze și majoritatea citricelor. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C Plus conţine două surse de vitamina C: cireșele naturale Acerola cultivate în fermele certificate Nutrilite și acidul ascorbic. Folosim cireșe Acerola, deoarece acestea sunt una dintre cele mai concentrate surse de vitamina C naturală. Fiecare tabletă conţine 240 mg de vitamina C, amestecată cu un ingredient fibros ce permite dizolvarea lentă a vitaminei C în organism timp de peste opt ore. O tabletă conferă mai multă vitamina C eliberată pe parcursul unei zile decât 600 mg cu eliberare instantanee și are, de asemenea, o acţiune mai delicată asupra stomacului.

  • Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
  • Favorizează eliberarea lentă și continuă a vitaminei C în corp pe parcursul a opt ore.
  • Conţine concentrate de bioflavonoide extrase prin deshidratare din fructe întregi, în special citrice - lămâi, mandarine și grepfrut.
  • Furnizează vitamina C din una dintre cele mai bogate surse naturale: cireșele Acerola.
  • Oferă protecţie împotriva stresului oxidativ prin vitamina C (vitamină solubilă în apă).
  • Fără adaos de îndulcitori, coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
   
  CONȚINUT MEDIU   PE ZI / 1 TABLETĂ   %VNR*  
  Vitamina C 240 mg 300

  * % din Valoarea nutriţională de referinţă.

  • Persoanele care nu consumă în mod regulat (care nu au timp sau poftă să consume) suficiente alimente naturale care conţin vitamina C, cum ar fi citricele, broccoli sau varza de Bruxelles.
  • Persoanele care vor să-și îmbunătăţească nivelul de protecţie împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, persoanele care trăiesc în condiţii de stres sau în zone foarte poluate.
  • Persoanele care doresc să-și suplimenteze dieta, însă fără adaos de arome, coloranți sau conservați artificiali.

  Doza recomandată

  1 tabletă pe zi.

  Recomandări

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţa sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra flaconul bine închis. A se păstra la loc uscat şi răcoros.