Cantitate:

  Cantitate:

   Acest produs face parte din 1 pachet(e):

   Vitamina D Nutrilite™ contribuie la sănătatea mușchilor, oaselor și dinților, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar și la starea generală de sănătate.

   De ce îți va plăcea...

   Experții recunosc vitamina D ca pe un factor extrem de important pentru starea noastră generală de sănătate. Ea ajută în multe privințe când vine vorba de sănătate. Producem vitamina D atunci când pielea noastră este expusă la razele soarelui, însă cum mulți dintre noi petrecem cele mai multe zile în interior, la lumină artificială, iar crema de protecție solară este recomandată pe scară largă pentru sănătatea pielii, uneori poate fi dificil să ne expunem suficient de mult la razele UV. Mai mult decât atât, este complicat să luăm cantități adecvate de vitamina D din alimentație, întrucât se găsește în foarte puține alimente, printre care peștii grași, cum ar fi somonul și macroul. De asemenea, contează și locul în care locuiești, căci expunerea la razele UV în emisfera nordică este mai problematică decât este mai la sud. Acesta este unul dintre motivele pentru care peste 40% dintre europeni au deficit de această vitamină valoroasă*.

   Vitamina D Nutrilite™ aduce lumina soarelui către tine. Conținând o doză zilnică de 15 µg (600 IU)** de vitamina D provenită din surse naturale, acest supliment contribuie la sănătatea oaselor și a dinților și la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar, precum și a mușchilor. De asemenea, este știut și faptul că vitamina D naturală joacă un rol important în procesul de diviziune celulară, sprijinind astfel starea generală de sănătate. Nu poate exista un mod mai convenabil de a menține nivelurile potrivite de vitamina D.

   Bine de știut…

   • Suplimentul Vitamina D Nutrilite™ asigură o doză zilnică de 15 µg (600 IU)** de vitamina D, provenită din surse naturale, pentru a susține sănătatea. Acest supliment este o sursă foarte concentrată de vitamina D, derivată din drojdia de cultură de la o unitate parteneră, certificată NutriCert™.
   • E ușor de administrat, fiind nevoie de o singură tabletă mică și ușor de înghițit pe zi.
   • Vitamina D Nutrilite™ nu conține coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați.
   • Vitamina D susține sănătatea oaselor și a dinților și contribuie la utilizarea normală a calciului și fosforului.
   • Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, în același timp ajutând la menținerea funcției musculare normale.
   • Este știut și faptul că vitamina D joacă un rol în procesul de diviziune celulară, fiind astfel esențială pentru starea generală de sănătate.  


   * Un studiu amplu finanțat de Uniunea Europeană a demonstrat că insuficiența de vitamina D predomină la 40,4% din populația Europei, indiferent de vârstă, etnie și latitudine. Sursă: Cashman KD, Dowling KG, et al. Insuficiența de vitamina D în Europa: pandemică? Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

   ** 300% de VNR (valoarea nutrițională de referință).

   Proprietăți principale

   Nutrilite Vitamina D asigură o doză suplimentară de 15 µg (600 IU) de vitamina D.

   Este ușor de încorporat în orice dietă sau rutină – luați doar o singură tabletă mică și ușor de înghițit pe zi.

   Nutrilite Vitamina D este făcută cu drojdie de cultură - o sursă foarte concentrată de vitamina D.

   Nutrilite Vitamina D nu conține coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați.

   Mod de utilizare

   Luați 1 tabletă pe zi, în timpul mesei sau în afara acesteia.

   • A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
   • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
   • A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se păstra flaconul bine închis.
   • A se păstra la loc uscat și răcoros.
   • Este foarte important să aveți o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

   Ingrediente

   INGREDIENTE: maltodextrină, stabilizatori (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată),
   drojdie cu Vitamina D 3%, amidon modificat, agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, acizi grași), zaharoză, agent de umezire (glicerol), ascorbat de sodiu, trigliceride cu lanț mediu, antioxidant (alfa-tocoferol), colecalciferol, agent de glazurare (ceară carnauba)

   Valoare nutrițională

   CONȚINUT MEDIU            PE ZI (1 TABLETĂ) % VNR****
   Vitamina D 15 μg 300

   **** % din Valoarea nutrițională de referință