image/pjpeg;;;photo 3.jpg

 

Comunitatea Amway

Oamenii cu potenţial şi proactivi pot avea multe realizări pe cont propriu, dar împreună pot face şi mai mult. În momentul în care devii Întreprinzător Amway, te alături unei comunităţi globale care îţi sprijină eforturile şi îţi recunoaşte performanţele.

  • Cum funcţionează
  • image/jpeg;;;2.jpgInformare privind veniturile pentru Europa de Est
  • image/jpeg;;;4.jpgÎnregistrare ca Întreprinzător Amway

Cum funcţionează* Plata este bazată pe volumul de vânzări. Numai Întreprinzătorii Amway care îndeplinesc reglementările legale privind intrarea în afaceri sunt eligibili pentru a beneficia de plată sau de orice alt venit provenit din vânzarea de produse.
** Plăţile de grup sunt calculate pe baza volumului de grup.

Cum funcţionează?

Dezvoltarea ta în afacerea Amway este nelimitată. De la simpla vânzare a produselor de înaltă calitate şi câştigarea unui adaos comercial de aproximativ 30%, la crearea unui grup format din alţi Întreprinzători Amway şi realizarea de bonusuri de până la 21%, până la calificarea pentru excursii exclusiviste în locuri minunate, pe măsură ce afacerea ta creşte, cresc şi recompensele!

Informare privind veniturile pentru Europa de Est

image/png;;;foto2.png

Informare privind veniturile pentru Europa de Est

Informarea de mai jos privind veniturile arată cât de profitabilă poate fi Oportunitatea de Afaceri Amway. De asemenea, ajută un IPA Amway, atât potenţial cât şi actual, să evalueze oportunitatea de afacere Amway.

În tabelul de mai jos sunt prezentate bonusurile câştigate de unele din cele mai înalte niveluri atinse de IPA Amway în pieţele din Europa de Est2 în perioada septembrie 2010 - august 2011.

Clic pentru a vedea tabelul

Înregistrare ca Întreprinzător Amway

image/png;;;business_owner.png

 

Pentru a vă înregistra ca Întreprinzător Amway, daţi clic aici.