image/png;;;03.png

Inovaţie

De la lansarea primului său produs pe piaţă, acum peste jumătate de secol, Amway a rămas un promotor al cercetării ştiinţifice. Având 75 de laboratoare de cercetare în întreaga lume, Amway lansează în mod constant produse noi şi le modernizează pe cele existente, pentru a oferi clienţilor tot ce e mai bun.

Fiecare produs nou este supus unor testări riguroase, pentru a ne asigura că îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate. Numeroase certificări emise de terţe părţi arată că Amway are succes în efortul de a crea produse în care oamenii pot avea încredere.

Știați că?

Amway dispune de 100 de laboratoare în întreaga lume

unde lucrează mai mult de 900 de oameni de ştiinţă, ingineri şi personal tehnic. Profesioniştii din cadrul departamentului de Cercetare şi Dezvoltare Amway au primit aprobarea pentru mai mult de 1200 de brevete şi au mai mult de 400 de articole în publicaţii de renume din domeniu.

ARTISTRY se numără printre primele zece

mărci premium de produse pentru îngrijirea pielii din lume.

Sursa: Euromonitor International Limited; Înfrumusetare si îngrijire personală Ediția 2018 ; urmând definițiile pentru produsele premium de îngrijire a pielii; valoarea retail a vânzărilor; UBN; date din 2017

                                
 

 

2.590 de hectare de teren agricol

sunt cultivate de Nutrilite în S.U.A., Mexic şi Brazilia. Plantele sunt cultivate şi recoltate în condiţii naturale, folosind metode durabile şi fără substanţe chimice.