image/png;;;03.png

Inovaţie

De la lansarea primului său produs pe piaţă, acum peste jumătate de secol, Amway a rămas un promotor al cercetării ştiinţifice. Având 75 de laboratoare de cercetare în întreaga lume, Amway lansează în mod constant produse noi şi le modernizează pe cele existente, pentru a oferi clienţilor tot ce e mai bun.

Fiecare produs nou este supus unor testări riguroase, pentru a ne asigura că îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate. Numeroase certificări emise de terţe părţi arată că Amway are succes în efortul de a crea produse în care oamenii pot avea încredere.

Știați că?

Amway dispune de 75 de laboratoare în întreaga lume

unde lucrează mai mult de 900 de oameni de ştiinţă, ingineri şi personal tehnic. Profesioniştii din cadrul departamentului de Cercetare şi Dezvoltare Amway au primit aprobarea pentru mai mult de 900 de brevete şi au mai mult de 400 de articole în publicaţii de renume din domeniu.

ARTISTRY se numără printre primele zece

mărci premium de produse pentru înfrumusețare din lume.

Sursa: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2016, categoria Premium Beauty and Personal Care și subcategoria Premium Skin Care, vânzări cu amănuntul în valoare, 2015

                                
 
 

2.590 de hectare de teren agricol

sunt cultivaţi de Nutrilite în S.U.A., Mexic şi Brazilia. Plantele sunt cultivate şi recoltate în condiţii naturale, folosind metode durabile şi fără substanţe chimice.