Amway România

Amway România s-a alăturat familiei globale Amway în 1997. De peste 20 ani, sprijinim, motivăm şi construim o echipă cu Întreprinzătorii Amway de succes.
Ne face o deosebită plăcere să îţi urăm bun venit la Amway Business Center Bucureşti atunci când eşti pregătit să ni te alături în această afacere.

Ioana Enache
General Manager
Amway România

image/jpeg;;;Romania.jpg

Amway România Marketing S.R.L. este o companie de vânzări directe, una dintre cele 80 de filiale Amway existente în întreaga lume. Inaugurarea oficială a Amway România Marketing S.R.L. a avut loc pe data de 10 Noiembrie 1997.

Amway România are sediul central în capitala ţării, Bucureşti, Str. Barbu Văcărescu, Nr. 241A, Et. 2, Sector 2, cod 020276.
Amway România distribuie peste 600 de produse de larg consum.

Modalităţi de comandă Amway în România

Amway Romania oferă colaboratorilor săi un sistem de comerţ electronic dintre cele mai moderne pentru administrarea unei afaceri, adică pentru a comercializa produse, a transmite comenzi, pentru a ţine evidenţa clienţilor şi pentru a administra biroul virtual. Pentru Întreprinzătorii independenţi, acesta înseamnă un mijloc de îmbunătăţire a cooperării cu Amway, iar pentru Cumpărătorii Privilegiaţi - un mod mai simplu de a achiziţiona produsele.

În paralel cu comerţul electronic, Întreprinzătorii Amway pot comanda produsele prin fax sau e-mail, sau direct din Business Center Amway România (Centru de cumpărături si training).

Comenzile  pe internet, fax sau e-mail se distribuie apoi cu maximă operativitate prin serviciul de curierat rapid.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi secţiunea Amway Newsroom.