image/png;;;foto4.png

Bun venit la Amway!

Sediul nostru central din Ada, Michigan, SUA, se întinde pe o distanţă de 1,6 km de la est la vest, are 80 de clădiri şi o suprafaţă de 325.000 de metri pătraţi de birouri şi spaţii de producţie. Un număr de peste 4.000 de angajaţi din marea familie a celor 14.000 la nivel global lucrează în Ada, acelaşi orăşel în care compania Amway a fost înfiinţată acum peste 50 de ani.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

În 1959, Rich DeVos a înfiinţat Amway Corp. împreună cu prietenul său din copilărie şi partenerul de afaceri Jay Van Andel. Compania de vânzări directe operează în prezent în peste 100 de ţări şi teritorii din lume, ajutând peste 3 milioane de oameni să deţină afaceri independente. DeVos a deţinut de asemenea un număr de francize de echipamente sportive profesionale, inclusiv Orlando Magic din NBA. În calitate de bun orator, a vorbit în faţa a sute de mii de oameni din lume. După transplantul de inimă din 1997 a devenit preşedintele Biroului Purtătorilor de Cuvânt a Reţelei Unite pentru Donarea de Organe.

image/jpeg;;;Jay Van Andel2.jpg

Jay Van Andel

În 1959, Jay Van Andel a înfiinţat Amway Corp. împreună cu prietenul şi partenerul de afaceri de o viaţă Rich DeVos. Compania de vânzări directe operează acum în peste 100 de ţări şi teritorii de pe glob şi ajută peste 3 milioane de oameni să deţină afaceri independente.
Van Andel este susţinătorul afacerilor independente. A fost Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a SUA, Directorul Fundaţiei Jamestown, Ambasadorul SUA şi Comisarul General al Expoziţiei din Genova din '92 şi administratorul Heritage Foundation. Prin intermediul Fundaţiei Jay şi Betty Van Andel acesta a contribuit la proiecte semnificative în folosul comunităţii în ceea ce priveşte dezvoltarea economică, sănătatea, educaţia şi artele.
Copiii lui Van Andel au devenit membrii ai consiliului director al companiei. Steve Van Andel este preşedintele Amway.