image/png;;;foundation_2.png

Fundamentul afacerii noastre

Dovada succesului este tocmai faptul că astăzi, la peste jumătate de secol de la fondarea Amway, reţeaua s-a extins la peste 3.000.000 de Întreprinzători Amway în întreaga lume, iar compania nu a fost nicicând mai puternică.

  • image/pjpeg;;;photo 3.2.jpgRelaţii
  • image/jpeg;;;2.jpgResponsabilitate socială
  • image/jpeg;;;3.jpgOportunitatea de afaceri
  • image/jpeg;;;4.jpgFamilia de mărci

Relaţii

image/pjpeg;;;photo 3.1.jpg

Relaţii

Amway a fost înființată pornind de la idea de relații personale, idee care s-a născut din prietenia dintre membrii fondatori ai companiei. Relaţiile dintre familiile fondatoare, angajaţii şi întreprinzătorii  Amway stau la baza companiei noastre. Relaţiile puternice şi durabile sunt, de asemenea, elementul cheie al modelului de afaceri Amway. Ele conferă avantajul clienţilor noştri, acela de a avea acces la servicii personalizate, de cea mai înaltă calitate bazate pe comunicarea personală, directă. Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway cunosc în detaliu produsele Amway şi acţionează cu sensibilitate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Aceştia se ocupă întotdeauna de fiecare persoană individual, fie că este vorba de prezentarea ofertei de produse sau de lansarea în Afacerea Amway.

Responsabilitate socială

image/jpeg;;;www_7.jpg

Responsabilitate socială

Recunoaştem valoarea personală a fiecărui individ. Acesta este modul în care Amway îşi asumă responsabilitatea socială. Credem în responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a fi un bun cetăţean şi de a acţiona spre bunăstarea comunităţii în care trăieşte. Angajaţii şi partenerii noştri de afaceri din întreaga lume sunt implicaţi activ în comunităţile lor şi prin acest angajament aduc o schimbare în bine.

Oportunitatea de afaceri

image/png;;;Opportunity.png

Oportunitatea de afaceri

Amway promovează libertatea şi libera iniţiativă. Oportunitatea de afaceri Amway oferă tuturor şansa de a benefica de independenţă profesională şi de a reuşi pe baza ambiţiei şi determinării personale. Amway îi susţine pe Întreprinzătorii săi Privaţi Autorizaţi printr-un sistem de remunerare corect şi game puternice de produse de înaltă calitate. Amway Academy oferă cursuri la distanţă, prezentări web şi cursuri de formare personală. În 2018, Academia Amway a distribuit mai mult de 3.000 de certificate în întreaga Europă.

Pentru a vă înregistra ca Întreprinzător Amway, daţi clic aici.

Familia de mărci

Familia de mărci

Nutriţia, Frumuseţea şi Îngrijirea locuinţei reprezintă aria portofoliului nostru de produse de înaltă calitate. Mărci precum NUTRILITE™, ARTISTRY™ sau AMWAY HOME™ contribuie la bunăstarea personală şi satisfacţia clienţilor şi sunt mărcile pe baza cărora Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway îşi construiesc afacerea. 

Pentru mai multe informaţii despre mărcile Amway, daţi clic aici.