Explorați gama de parfumuri pentru ea și pentru el de la AMWAY™, pentru a găsi potrivirea perfectă.  
PARFUMURI DE DAMĂ

Romantice, elegante, intense sau revigorante: AMWAY surprinde printr-o varietate de note distincte pentru femei, incluzând atât parfumuri cât și ape de toaletă și spray-uri de corp potrivite pentru orice personalitate, stare de spirit sau stil. Colecțiile de parfumuri ANTICIPATE™, ANCESTRY™ și WISTFUL™ de damă incită și surprind simțurile: feminine sau revigorante, dulci sau pasionale, senzuale sau misterioase.   

 

 

 

 

Pre-vizualizare

ESENȚA FEMINITĂȚII ROMANTICE.

 
Notele delicate și senzuale de ciclamă și fructe de litchi învăluie simțurile și creează o atmosferă misterioasă și incitantă. Accentele seducătoare de lăcrămioare și ylang-ylang vă transpun în inima parfumului, dominată de notele profunde de ambră și mosc. Iar aici este esența feminității, o fantezie florală irezistibilă.

 

 

Pre-vizualizare

ESENȚA SENZUALITĂȚII PASIONALE.

 
Accentuați-vă latura pasională cu această aromă orientală și intensă, care combină note de mură și frezie albă, proaspătă, pentru a crea o adiere de dorință misterioasă. Notele exotice de iasomie arabă și orhidee incită și seduc prin asocierea cu aromele delicate de santal și paciuli, hipnotizând simțurile și trezind pasiunea din inima dumneavoastră. Lăsați-vă învăluită de adierea de căldură și senzualitate intensă a acestui parfum.

 

 

Pre-vizualizare

UN SIMBOL AL ELEGANȚEI CLASICE.

 
Coacăzele negre, lămâia și bergamotele creează o combinație armonioasă, cu accente de iasomie egipteană și lăcrămioare ce inspiră o senzualitate atemporală. Notele profunde conțin mosc alb și ambră, inducând o aură de eleganță irezistibilă și sofisticată. Un simbol superb al eleganței eterne.

 

 

Pre-vizualizare

O SOFISTICATĂ ÎNTRUCHIPARE A ELEGANŢEI.

 
O mireasmă florală proaspătă învăluită în acorduri marine delicate vă eliberează simţurile și vă poartă spre o seară răcoroasă pe malurile din Isle de la Cité. Aromele de piersică îmbinate cu iasomie de noapte, notele subtile de tuberoză și accentele de mosc alb evocă aura de eleganţă misterioasă ce vă învăluie străbătând Pont Neuf. Purtată de senzualitate și strălucire, sunteți învăluită într-un aer de eleganţă sofisticată. Foarte concentrat: pentru a conferi persistenţă.

Pre-vizualizare

STRĂLUCITOR ȘI REVIGORANT.

 
Fuziunea dintre lămâie și nectarine vă trezește simțurile, iar buchetul de frezii și trandafiri, cu accente de mosc, vă va purta într-o lume de delicii. Încercați această aromă sublimă și modernă care conține vitamina E și uleiuri ce catifelează epiderma, învăluind-o într-o adiere strălucitoare. Savurați această senzație de prospețime și strălucire nostalgică.

 


 

PARFUMURI PENTRU BĂRBAȚI

Elegant, activ sau de înaltă clasă: Alegeți ce vreți să fiți astăzi! Parfumurile OPPORTUNE™ pentru bărbați includ o gamă variată de note pentru a vă oferi libertatea de a alege o aromă care să se potrivească perfect cu personalitatea dumneavoastră.

 

 

 

Pre-vizualizare

ELEGANȚĂ ȘI VERSATILITATE: ACEASTA ESTE VIAȚA TA!

 

Notele de piper sichuan și mandarină au fost combinate de către creatorii noștri de parfumuri cu iasomie și JUNGLE ESSENCE®, pentru a se potrivi cu mirosul intens de cedru și lemn alb care conferă o senzaţie răcoroasă și îți învăluie simțurile. Dualitatea foc-gheaţă, un fougère atât de masculin, atât de versatil, atât de elegant...

* Marcă înregistrată V. MANE FILS, Société anonyme.

Pre-vizualizare

ACȚIUNE ȘI ENERGIE: ACEASTA ESTE VIAȚA TA!

 
O explozie fructată de citrice, care captivează simțurile, învăluită de acorduri proaspete de piper negru și păducel, pentru un efect plin de forță și energie. Coborând către notele profunde ale acestei arome, adierea de rozmarin dezvăluie baza de ambră și cedru, care îi conferă acestui parfum un caracter de masculinitate modernă. O combinație de prospețime și energie care îți va umple inima de exuberanță și dezinvoltură.
MOD DE UTILIZARE A PARFUMURILOR

Parfumul trebuie aplicat de două sau de trei ori pe zi. O singură aplicare nu va avea un efect prelungit, pe durata întregii zile. Substanţele de fixare din compoziţia unui parfum sunt folosite pentru a menţine stabilitatea aromei şi pentru a-i conferi rezistenţă în timp.

Parfumul poate fi aplicat pe zonele unde se simte pulsul, pe interiorul încheieturii mâinilor şi la încheietura coatelor, în spatele genunchilor, pe gât şi sub lobii urechilor (nu în spatele urechilor).

Dacă sunteți sensibil(ă) la parfum, aplicați-l pe o batistă și puneți-l în buzunar sau în geantă.

Nu frecați parfumul pe piele, deoarece aroma se distruge. Pulverizaţi direct pe piele şi lăsaţi să se usuce în mod natural, fără a atinge zona.

Purtaţi parfumuri diferite pentru ocazii diferite sau în funcţie de starea de spirit. Purtaţi un parfum ziua şi altul seara.

Păstrați întotdeauna parfumul într-un loc răcoros și uscat - sau vara în frigider, pentru o revigorare rapidă.

 


 

MATERIALE AUXILIARE

 

PPT Parfumuri AMWAY