In luna Martie am lansat noul program revoluționar – bodykey by NUTRILITE. Suntem deosebit de încântați să vă anunțăm lansarea unei noi competiții  începând din luna apriliebodykey team challenge!

În perioada aprilie - august 2015 Amway România te provoacă împreună cu ehipa ta la competiția bodykey team challenge.
Programul de control al greutății bodykey by NUTRILITE™ te poate ajuta să îți atingi atât obiectivele de dietă și fitness cât și obiectivele legate de afacerea ta Amway,  iar acum te poate ajuta să câștigi mai multe premii.
Înscrie-te cu echipa ta în competiția bodykey team challenge chiar astăzi!

Când? Cine? Cum ?
 • Perioada de desfășurare a competiției: aprilie - august 2015;
 • Perioada de înscriere pentru programul de pierdere în greutate: aprilie – iunie 2015;
 • Pot participa liderii de la nivel de Platină care pot forma echipe cu partenerii din grupul personal ce doresc să piardă în greutate sau/și să comercializeze kituri și produse bodykey;
 • Echipele vor acumula puncte pentru:
 1. pierderea în greutate: 0,5kg = 1punct
 2. produsele bodykey achiziționate în perioada aprilie - august 2015: 30VP bodykey =10 puncte
 3. kiturile bodykey achiziționate în grup în perioada aprilie - august 2015: 1 kit bodykey = 100 puncte
La finalul competiției vor fi premiate primele trei echipe care au obținut punctajul cel mai mare, având minim 10 kit-uri bodykey achiziționate pe întreaga perioadă.
Se va acorda un premiu special participantului care a pierdut cele mai multe kilograme, indiferent dacă face sau nu parte din echipa câștigătoare.


 
*premii constând în proceduri SPA în valoare de 150 lei fiecare.
Premiu suplimentar pentru participantul care a pierdut cele mai multe kilograme**: Un kit bodykey!!!!
**IMC-ul final nu trebuie să fie mai mic de 18,5
***materialele promoționale din imagini sunt cu titlu informativ


Reguli și Condiții:
 • Pentru înscrierea în concurs liderul de la nivelul de Platină va trimite către Amway România solicitare de participare. Înscrierea în concurs se poate face oricând în perioada anunțată.
 • Pot face parte din echipă atât întreprinzătorii care doresc să piardă în greutate folosind programul și produsele bodykey cât și întreprinzătorii care comercializează kit-ul sau produsele bodykey.
 • Concurenții care acumulează puncte pentru echipă prin scăderea în greutate trebuie nominalizați până cel târziu la sfârșitul lunii iunie 2015.
 • Recomandăm ca IMC-ul persoanelor care doresc să slăbească cu bodykey să fie cuprins între 20 - 35. De asemenea, recomandăm consultarea unui medic înainte de a începe programul de control al greutăţii bodykey by NUTRILITE. Acest aspect este esenţial dacă există afecțiuni care necesită în mod regulat îngrijire sau supraveghere medicală.
 • Pentru validarea rezultatelor de greutate este necesară fotografia participantului atât în momentul înscrierii în concurs cât și la finalul acestuia.
 • Rezultatele vor fi trimise de către liderul la nivel de Platină la Amway (inforo@amway.com), la finalul fiecărei luni unde vor fi centralizate (greutate, kit bodykey, PV bodykey). De asemenea un membru al echipei Amway va superviza (față în față sau online) proba cântarului într-o întâlnire lunară.
 • Se vor monitoriza lunar atât kilogramele pierdute cât și produsele și kit-urile achiziționate în fiecare echipă, pe baza graficului din platforma bodykey și a informațiilor din baza de date Amway. Achiziționarea kit-ului bodykey este o condiție care asigură intrarea în programul bodykey team challenge pentru fiecare dintre participanți. Se acceptă intrarea în competiție și în cazul în care kit-ul a fost deja achiziționat în cursul lunii martie, fără a se contoriza însă valoarea kit-ului deja achiziționat la punctajul echipei și fără a conta pentru cele 10 kit-uri necesare.
Puteți centraliza datele folosind tabelul de mai jos: