Problema

3.1 milioane de copii mor în fiecare an din cauza malnutriției. Primii cinci ani din viață sunt decisivi pentru dezvoltarea copiilor. Odată atins acest prag, cresc șansele de a face față eventualelor probleme de sănătate.

Soluția

NUTRILITE™ a creat NUTRILITE Little Bits, un supliment cu micronutrienți ce combat malnutriţia, îmbunătăţit cu ingrediente din plante.

Rezultatele

Programul NUTRILITE Power of 5 își propune să ajute acești copii vulnerabili să crească sănătoși și să se dezvolte armonios în primii ani de viață.

image/jpeg;;;foto1.jpg

Primii cinci ani

Conform studiilor efectuate de Organizația Mondială a Sănătății, copiii care suferă de deficiențe nutriționale până la atingerea vârstei de cinci ani riscă să prezinte probleme de dezvoltare fizică sau mentală, ce pot duce chiar la decesul prematur. Little Bits ajută copiii din mediile defavorizate, oferindu-le șansa să crească sănătoși și să se dezvolte armonios în primii ani de viață.

image/jpeg;;;foto2.jpg

Un parteneriat puternic

NUTRILITE Power of 5 evidențiază și cele cinci tipuri de relații prin care se asigură starea de bine a copiilor, din punct de vedere nutrițional, fizic și emoțional. Prima și cea mai importantă dintre acestea este relația dintre mamă și copil. Organizațiile non-guvernamentale (ONG) colaborează la rândul lor cu mamele și copiii vulnerabili. Amway și NUTRILITE au stabilit parteneriate cu organizații precum CARE, care oferă hrană și servicii educaționale, monitorizând constant rezultatele celor mici. Parteneriatul dintre Amway şi organizaţia CARE va oferi un real sprijin copiilor din mediile defavorizate din numeroase țări, asigurându-se că aceştia se bucură de beneficiile oferite de Little Bits.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Puteţi contribui personal

O alimentație corespunzătoare stă la baza dezvoltării armonioase a unui copil. Nu este nevoie de un efort foarte mare pentru a-i îmbunătăţi calitatea generală a vieții. Luaţi parte la această experienţă plină de satisfacţii! Donația dumneavoastră către CARE poate ajuta un copil să primească nutrienții NUTRILITE Little Bits.

image/jpeg;;;Guinness-World-Record-collage.jpg

O mână de ajutor!

Campania NUTRILITE Power of 5 mizează pe implicarea fiecăruia dintre noi în lupta împotriva malnutriției infantile. Toate fondurile colectate vor fi direcționate către CARE și alte organizații umanitare locale care distribuie suplimentele Little Bits.

Cu ocazia aniversării NUTRILITE de 80 de ani, vă invităm să participați la evenimentele organizate în acest sens, pentru a colecta amprente și pentru a trage un semnal de alarmă asupra malnutriției infantile. Amway și-a propus să colecteze 30.000 de amprente pentru a depăși recordul mondial actual pentru cel mai mare colaj de amprente de mână realizat vreodată. Pentru fiecare amprentă, Amway va dona organizației CARE 1 dolar (max. 400.000 de dolari) pentru a sprijini lupta împotriva malnutriţiei infantile. Distribuiți fotografiile de la evenimentele locale de colectare de amprente folosind  #powerof5.