În 2020, veniturile realizate din vânzările de produse NutriliteTM Kids au crescut cu peste 50%, atingând 10 milioane de dolari în Europa și 11,6 milioane de dolari în SUA. Acum este momentul ideal pentru a promova beneficiile acestor produse prin intermediul unei campanii noi!

În ziua de azi, părinții acordă o importanță din ce în ce mai mare suplimentelor alimentare care pot acoperi eventualele deficiențe nutriționale, ajutându-le astfel copiii să se dezvolte armonios și să crească sănătoși. Produsele Nutrilite Kids oferă suportul ideal în acest sens – o gamă de produse cu gust excelent, care răspund diferitelor nevoi pe care copiii le pot avea. Vă invităm să profitați din plin de beneficiile pe care aceste produse le au pentru a sprijini sănătatea celor dragi și totodată pentru a vă dezvolta afacerea.

Gama de produse Nutrilite Kids conține:

 

1. Calciul și vitamina D sunt necesare pentru dezvoltarea normală a oaselor la copii. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Fierul contribuie la dezvoltarea normala a funcției cognitive a copiilor
2. Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor.
3. Calciul este necesar pentru dezvoltarea normală a oaselor la copii.

 

Pentru a vă ajuta să le prezentați clienților avantajele produselor Nutrilite Kids într-un mod inspirațional, dar în același timp și educativ, în luna martie lansăm campania „Cub cu cub - Ne jucăm și creștem armonios”. În cadrul campaniei vă vom arăta ce elemente de bază sunt necesare pentru creșterea sănătoasă a copiilor și cum puteți integra armonios produsele Nutrilite Kids în alimentația zilnică a celor mici. Pentru a reuși să pregătim o campanie eficientă, structurată pe mai multe niveluri, vom pune la dispoziția dumneavoastră următoarele materiale:

  • O prezentare PowerPoint care conține descrierea campaniei**
  • Un videoclip interesant pe care îl veți putea arăta clienților*
  • O carte în format electronic cu jocuri distractive și educaționale, cum ar fi Cea mai fericită fermă de pe pământ, Labirintul și Memorăm și ne jucăm - pentru copii de cel puțin 4 ani**
  • Idei pentru mese pline de culoare, care vor fi distribuie prin social media și Amagram și pe care le puteți distribui inclusiv în comunitatea dumneavoastră.
  • Postări în social media pe Facebook și Instagram.
  • Articole cu informații utile pe site-ul Amagram
  • Traininguri oferite de Amway Academy

* Disponibile pe AOL, AMS și pe canalele noastre de Social Media.

** Fișiere de tip PDF disponibile în secțiunea Biblioteca de pe AOL cu posibilitate de descărcare și distribuire către parteneri în format care poate fi imprimat.

 

Nu uitați să ne urmăriți pe:

 

Suntem convinși că produsele Nutrilite Kids sunt benefice atât pentru copiii dumneavoastră, cât pentru cei ai clienților dumneavoastră. Noua campanie „Cub cu cub - Ne jucăm și creștem armonios”, precum și activitățile sugerate în cadrul acesteia, au fost gândite cu scopul de a vă ajuta să creșteți vânzările de produse Nutrilite!

Lansarea campaniei: 1 martie 2021