Optimizarea portofoliului de produse Amway

Calitatea mărcilor și a produselor pe care le oferim va reprezenta mereu elementul cheie care asigură succesul afacerii Amway.

După cum știți deja, menținerea standardelor de înaltă calitate implică un proces continuu de dezvoltare și lansare a unor produse noi, de evidențiere a beneficiilor inovative pe care cele existente le oferă, dar și retragerea de pe piață a unor produse.

Astfel, în luna septembrie 2021, gama Artistry va trece printr-o transformare care suntem convinși că vă va surprinde în mod plăcut. Vom lansa o serie de produse noi, care ajută la recăpătarea unui ten cu aspect sănătos fără efort și fără compromisuri. Însă, pentru a putea integra în portofoliul nostru aceste soluții speciale de îngrijire, va trebui să retragem produsele Artistry Youth Xtend și Artistry Hydra-V.

În continuare, marca Artistry rămâne o marcă de încredere, pe care puteți să o prezentați cu mândrie clienților. Datorită acestor noi produse, veți fi pregătiți să răspundeți mult mai bine la nevoile actuale ale clienților. În lunile următoare vom reveni cu mai multe detalii despre aceste lansări.

Ne bazăm pe susținerea continuă pe care o demonstrați prin promovarea în rândul comunităților IPA Amway a acestor inovații și schimbări. Ne bucurăm să fim parte a succesului dumneavoastră printr-un portofoliu puternic și bogat de produse de calitate.

Pentru că ne dorim să fiți în permanență informați, veți regăsi atașat tabelul care conține atât detalii despre cele mai recente produse lansate, cât și despre produsele care urmează să fie retrase de pe piață.

În secțiunea  Bibliotecă a site-ului Amway, veți putea accesa documentul care conține toate modificările aduse portofoliului nostru de produse: https://www.amway.ro/business-info/library.