Trei seturi noi Nutrilite, create special ca să răspundă nevoilor dumneavoastră

Seturi noi Nutrilite For Me, oportunități noi!

Ca urmare a uriașului succes înregistrat de către seturile Nutrilite™ For Me și pe baza feedbackului clienților și Întreprinzătorilor, suntem încântați să vă informăm că am decis să adăugăm portofoliului nostru încă trei noi seturi personalizate!

Fiecare dintre aceste noi seturi a fost creat ținându-se cont de diferite grupuri țintă - Setul Vârsta de aur pentru persoanele în vârstă, Setul O doză de energie pentru toți cei care știu cât de mult înseamnă pentru sănătate să ai un stil de viață activ și setul Frumusețe deplină pentru femeile t care sunt interesate de menținerea frumuseții lor.

Noile seturi personalizate Nutrilite For Me vor putea fi comandate începând cu 10 mai, atrăgând după sine o oportunitate de afacere pe care trebuie să o fructificați!

Vă invităm să descoperiți mai jos mai multe detalii despre noile Seturi Nutrilite For Me!

Setul Vârsta de aur comanda nr. 305543 - Susține sănătatea și starea de bine a persoanelor în vârstă și este format din: Nutrilite Omega-3 Complex, Nutrilite Proteine din plante, Nutrilite Coenzima Q10  

Setul O doză de energie comanda nr. 305545 - Sprijin personalizat pentru persoanele care au un stil de viață relativ activ și este format din: XS™ PreWorkout drink, XS Protein bar (ciocolată), Nutrilite Vitamina C Plus

Setul Frumusețe deplină comanda nr. 205546 – Conține nutrienții de care aveți nevoie pentru ca tenul dumneavoastră să arate minunat, odihnit și luminos în fiecare zi și este format dinTruvivity by Nutrilite Beauty Drink, Truvivity by Nutrilite Beauty Supplement, Nutrilite Vitamina C Plus.

Data lansării: 10 mai 2021

Prețuri achiziționarea produselor ca set aduce o reducere de 5%

Vă reamintim și de celelalte seturi personalizate din portofoliul nostru, care se bucură deja de o popularitate mare: Setul NUTRILITE™ - Scut imunitar (pentru copii)Setul NUTRILITE™ - Mămici în devenireSetul NUTRILITE™ - Mămici activeSetul NUTRILITE™ - Scut imunitar (pentru adulți), Setul NUTRILITE™ - În formă maximă și Setul NUTRILITE™ - Strălucesc zi de zi.

Vizitați http://www.Amway.ro pentru a afla mai multe informații despre plasarea comenzilor și despre produse. Atât în bibliotecă, cât și pe canalele noastre de Social media veți putea  găsi o serie de materiale actualizate (videoclipuri, pliante și alte materiale de marketing).