Solutii complete de infrumusetare
Artistry si Truvivity by Nutrilite

 

Ai grijă de tenul tau din exterior (cu produsele ARTISTRY de îngrijire a tenului) si nu uita  că sănătatea și frumusețea tenului încep dincolo de suprafață !

Adauga nutricosmeticele TRUVIVITY by NUTRILITE la setul tau de produse preferate ARTISTRY pentru ingrijirea tenului si poti primi cadou un nou instrument pentru infrumusetare, dacă acumulezi în luna iulie minimum 100 VP Artistry (nu neapărat pe o singură factură, se vor lua in calcul toate comenzile valide din luna iulie ) si cel puțin un set Truvivity (fie Set TRUVIVITY by NUTRILITE™ OxiBeauty™, fie Pachet promoțional compus din Beauty Powder Drink și Beauty Supplement TRUVIVITY by NUTRILITE™).

Poti primi doua rollere daca realizezi 200 VP personale din gama Artistry si cel putin doua seturi Truvivity!

 

 

 

Rollerul de masaj din cuart  roz este un instrument folosit în ritualul de înfrumusețare în China înca din secolul șapte. Folosit pentru a masa obrajii, fruntea, umerii sau zona gatului, impreuna cu crema Artistry preferata, ajuta la energizarea si tonificarea tenului. Este livrat intr-o cutie de cadou eleganta, este gravat cu logo-ul Truvivity si are un mic ghid de utilizare in limba romana.

Rollerele se vor expedia celor care indeplinesc criteriile, dupa incheierea lunii iulie si validarea rezultatelor.

 

 

Vrei sa anunti un partener sau client despre aceasta oferta?  Descarca prezentarea si trimite-o!