Dacă vă doriți să adoptați un stil de viață sănătos, știți, cu siguranță, că nu doar ceea ce mâncăm este important. Dimpotrivă: modul de a găti mâncarea și impactul acestui lucru asupra mediului înconjurător fac și ele diferența.

Datorită metodei sustenabile de a cultiva plante, folosită de NUTRILITE de peste 85 de ani, Pachetul de vară NUTRILITE are grijă nu doar de sănătatea voastră, ci și de planetă. El conține: Supliment alimentar NUTRILITE DOUBLE X - doză pentru 31 de zile în cutie cu 3 compartimente (asigură o stare generală de bine), NUTRILITE Vitamina B (crește nivelul de energie) și NUTRILITE Omega 3 (ajută la menținerea unei inimi sănătoase). În plus, cutia pentru alimente NUTRILITE oferită gratuit este perfectă pentru picnicuri în vara aceasta.

Bucurați-vă de vară și beneficiați de tot sprijinul necesar cu Pachetul de vară NUTRILITE!

Cutia pentru alimente NUTRLITE conține trei recipiente care pot fi suprapuse. Cele mai mari pot fi folosite pentru depozitarea fructelor și legumelor proaspete, în timp ce recipientul mai mic este perfect pentru suplimentele dumneavoastră.

Fabricate în Germania din materiale 100% reciclate, care nu produc deșeuri de plastic, cutiile sunt de o calitate superioară, care asigură rezistența în timp. Mai mult decât atât, sunt sigure pentru alimente și pot fi spălate în mașina de spălat vase.

 

 

 

Bucurați-vă de vară la maximum!

Pachetul de vară NUTRILITE conține: Supliment alimentar NUTRILITE DOUBLE X - doză pentru 31 de zile în cutie cu 3 compartimente (121576), Vitamina B Plus NUTRILITE (110178), NUTRILITE Omega 3 (A4298) și Cutia pentru alimente NUTRILITE gratuită.

Număr comandă: 298260

VP: 61.03

VA: 432.68

Preț de vânzare recomandat*: 613.11

 

Promoția este valabilă din 2 până în 31 iulie sau în limita stocului disponibil.

Promoția nu se cumulează cu reducerea pentru prima comandă și cu alte promoții.

Vizitați pagina www.Amway.ro/ pentru a afla mai multe informații și pentru a plasa comenzi.

De asemenea, ne găsiți și pe următoarele platforme:

Facebook:       http://www.facebook.com/AmwayRomania

YouTube:        https://www.youtube.com/user/amwayeurope   

Instagram:      https://www.instagram.com/amway.ro

Prețuri*

Vă rugăm să consultați mai jos prezentarea generală a prețurilor

Programul  de loialitate nutritie continua in Iulie!

Va reamintim ca Programul de loialitate pentru produsele de Nutritie continua in luna iulie. Detaliile programului sunt disponibile aici.

Punctele realizate prin achizitionarea pachetului promotional Nutrilite de vara se iau in considerare pentru calificarea in programul de loialitate.

 

Cartus eSpring in rate

Această ofertă, disponibilă numai în România în luna iulie este menită să completeze ofertele regionale pentru a aduce un plus de energie în dezvoltarea afacerii dumneavoastră la sfârșitul anului fiscal.

Condițiile de acordare a ratelor sunt cele în vigoare:

1.Cumpărătorul sa fie înscris in afacerea Amway de cel puțin 6 luni.

2. Cumpărătorul să aibă o activitate personală constantă în ultimele 6 luni de minimum 100 VP în cazul celor înregistrați ca și Cumpărător Privilegiat Plus sau de 200 VP în cazul celor înregistrați ca Întreprinzător Autorizat Amway.

3. Media plăților provenite din Planul de vânzări și Marketing și din Programele de Creștere realizate în ultimele 6 luni să acopere rata lunară.

 

Fiecare Cartuș de rezervă eSpring:

•    Este identic cu cartușul furnizat inițial împreună cu Sistemul de tratare a apei eSpring;

•    Filtrul brevetat cu bloc de carbon poate reduce peste 160 de contaminanți, dintre care peste 145 au potențiale efecte nocive asupra sănătății, cum ar fi pesticide, MTBE, plumb și mercur;

•    Are un bec cu ultraviolete care distruge 99,9% din bacterii, virusuri și spori;

•    În schimb, nu va filtra din apa dumneavoastră mineralele cu efect benefic, precum calciul și magneziul;

•    Brevetat în Italia.

Cartușul de rezervă eSpring™* (Comanda nr. 100186) este disponibil în 12 rate fără dobândă!

*eSpring este cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei, conform unui studiu de piață realizat la nivel global, în anul 2016 (Verify Markets study)

Începând cu data de 2 iulie, la fiecare comanda care conține produse Artistry veți primi gratuit o Broșură Seruri personalizate Artistry Signature Select™ ( în limita stocurilor. disponibile)