Descrierea Setului de înregistrare va fi actualizată

Începând cu 1 iulie vom actualiza descrierea Setului de înregistrare. Conținutul setului rămâne același, doar descrierea se va schimba, pentru a include detalii despre ajutorul oferit de Amway noilor întreprinzători și despre elementele la care au acces după înregistrare – totul pentru a fi mai transparenți, pentru a-i entuziasma pe potențialii întreprinzători cu privire la Amway și pentru a încuraja cât mai mulți oameni să se înregistreze și să-și înceapă o afacere.

NOUA DESCRIERE A SETULUI DE ÎNREGISTRARE

Bine ai venit la Amway!

Vino alături de noi! După ce te înregistrezi ca întreprinzător Amway, vei primi un set de înregistrare cu trei broșuri - broșura de bun venit, catalogul de produse și lista de prețuri - care îți oferă informațiile necesare pentru a te integra în familia Amway.

Mai mult, vei beneficia de acces exclusiv la o mulțime de resurse Amway și sfaturi care să te ajute să îți lansezi afacerea:

  • Instrumente digitale de ultimă generație, inclusiv un birou virtual pe care ți-l vei putea crea pe site-ul Amway, accesibil și de pe telefon. Acest lucru te va ajuta să împărtășești experiența Amway cu clienții și cu potențialii întreprinzători noi din echipa ta Amway   
  • Training Amway Academy, folosind inclusiv materiale video și cursuri online interactive - toate concepute să te ajute să prezinți produsele cu încredere și într-un mod profesional, să îți administrezi afacerea, să atragi noi întreprinzători Amway și să dezvolți o comunitate de clienți fericiți și loiali.
  • Cele mai mici prețuri pentru produsele Amway, ca să poți economisi atunci când cumperi produse de nutriție, îngrijire personală, locuință și frumusețe care să-ți îmbunătățească viața 
  • Comunicări frecvente care te informează cu privire la ultimele noutăți Amway, sfaturi, traininguri și produse
  • Inspirație, motivație și recunoaștere care încurajează dezvoltarea afacerii prin descrierea  profiturilor potențiale, a recompenselor pentru folosirea bunelor practici și a insignelor care să îți recunoască progresul
  • Interacțiunea umană — îndrumător personal, susținere continuă din partea îndrumătorului tău și o primire călduroasă din partea unei comunități de întreprinzători Amway care au aceeași gândire ca și tine și care abia așteaptă să te întâlnească și să te ajute.
  • Promisiunea Amway. Când vine vorba de începerea unei afaceri Amway sau cumpărarea produselor Amway, poți să o faci cu încredere, știind că satisfacția ta este principalul nostru scop. Suntem alături de tine la fiecare pas.

Iată o previzualizare a descrierii pentru a te familiariza cu ea și pentru a începe discuțiile cu potențialii întreprinzători și noii înscriși în privința sprijinului excelent pe care îl vor primi de la Amway după achitarea taxei de înregistrare.