IUBEȘTE-ȚI CORPUL.
SĂRBĂTOREȘTE DIFERENȚA.

Suntem încântați să vă prezentăm o nouă soluție personalizată de îngrijire a corpului – gama Artistry Signature Select™ pentru corp.

Fiecare corp este unic, la fel ca fiecare parte a sa. Și fix în asta constă frumusețea! Experiența personalizată Artistry Signature Select pentru corp vă permite să prețuiți aceste diferențe, să vă bucurați de ele și să sărbătoriți unicitatea. 

Învăluiți-vă în parfumuri delicioase, care încântă simțurile, și experimentați texturi seducătoare cu ajutorul celor cinci produse Artistry Signature Select pentru corp,: Gel de duș purifiant, Gel hidratant pentru corp, Gel exfoliant pentru corp, Cremă de corp iluminatoare și Loțiune de corp tonifiantă.

Folosiți-le separat pentru a vă adresa nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră sau combinați-le pentru a viza mai multe probleme în același timp!

Știința și natura în armonie perfectă

Conținând ingrediente produse de Nutrilite™ în mod sustenabil, cele cinci produse ale gamei Artistry Signature Select pentru corp au fost testate pentru eficiența în susținerea nevoilor de îngrijire a corpului.

Data pre-lansării:  2 noiembrie 2020

  • Disponibile pentru Producătorii de Argint și nivelurile superioare, Ambassadori și Passionista
  • 1 comandă / câte o bucată din fiecare produs / ABO

Nu există discount

Lansare generală: 9 noiembrie 2020.

Prețuri: