Nou în familia iCook: Fierbătorul electric digital cu setare tactilă a temperaturii iCook

 

După cum v-am informat în urmă cu aproximativ două săptămâni, în urma unei analize atente, am constatat că piața pentru fierbătoarele electrice s-a dezvoltat într-un mod foarte dinamic în ultima vreme, ceea ce s-a tradus prin apariția unor oferte de prețuri promoționale foarte competitive și chiar agresive în unele cazuri. Acest lucru reprezintă o confirmare a faptului că intrăm pe o piață față de care clienții manifestă un interes aflat în continuă creștere.

Fierbătorul iCook este un produs extrem de competitiv din punctul de vedere al funcționalității, beneficiilor și prețului. Suntem încrezători că el va fi produsul vedetă al gamei iCook și că va fi foarte apreciat de clienții dumneavoastră.

Lansarea Fierbătorului electric iCook va avea loc conform planificării inițiale, pe 2 noiembrie 2020, și suntem convinși că va fi una de succes.

Prezentarea produsului:

Să pregătești o băutură caldă perfectă este o artă. Aromele subtile ale ceaiurilor verzi se dezvăluie la 80°C, boabele de cafea fierb cel mai bine la 90°C, iar ceaiurile negre se infuzează corect la 100°C.
În unele zile, chiar dacă nu pregătești ceva bun de băut, ai nevoie doar de apă călduță, la o temperatură plăcută de 40°C.

Vă prezentăm noul membru al familei iCook: Fierbătorul electric digital cu setare tactilă a temperaturii iCook.

Datorită afișajului digital, reglării variabile a temperaturii și a exteriorului care nu se încălzește, acest fierbător este un aparat sofisticat și elegant, necesar în orice bucătărie.

Interiorul durabil, făcut din oțel inoxidabil, este proiectat astfel încât nicio componentă de plastic nu atinge apa. Pereții dubli sunt fabricați din polipropilenă fără BPA, pentru a oferi termoizolație suplimentară. Acest lucru ajută la reducerea riscului de a vă frige și vă oferă mai multă siguranță pentru o utilizare plăcută, fără incidente.

Prețuri: