Călătoria noastră în lumea frumuseții continuă cu lansarea unor produse de care nu te poți lipsi: Măștile Artistry Signature Select™.

Bucură-te de experiența plăcută și eficientă oferită de Măștile personalizate Artistry Signature Select™!
Vei avea parte de o experiență senzorială unică!

Fii creativ(ă) și aplică propria combinație de măști – sunt posibile 25 de combinații!  Folosește mai multe măști pe diferite zone ale feței (în același timp), în funcție de necesitățile individuale ale tenului tău.

Infuzate cu fitonutrienți proveniți de la fermele NUTRILITE™, măștile noastre sunt nu doar plăcute, ci și foarte eficiente.

DĂ FRÂU LIBER IMAGINAȚIEI. EXPLOREAZĂ. DESTINDE-TE.

Viața este o călătorie - trăiește-o din plin și simte-te bine! Explorează lumea cu încredere deplină datorită tenului cu aspect excelent, oferit de Măștile Artistry Signature Select™, și a unui look deosebit, oferit de ARTISTRY STUDIO™ - produse multifuncționale trendy, inspirate de strălucirea și culorile îndrăznețe ale Bangkokului.

 

 

Intră în comunitatea socială ARTISTRY și menține-te conectat(ă)!

Aplicația ARTISTRY Virtual Beauty este instrumentul perfect care te ajută să găsești soluția #MySignatureMask:

https://www.amway.ro/business-info/apps

 

Informează-te și susține-ți afacerea cu ajutorul acestor materiale (disponibile începând cu data de lansare):

Prezentare -  Măștile Artistry Signature Select™:
Fișier disponibil pentru descărcare în secțiunea
Bibliotecă, pe Amway Online: https://www.amway.ro/business-info/library

 

Videoclip – conceptul de „multi-măști”: disponibil pentru descărcare în secțiunea Bibliotecă, pe Amway Online și pe Amway Media Server:

 

https://www.amway.ro/business-info/library

https://amwaymedia.eu/ro   

 

Sesiuni de training Amway Academy:

 

Vrei să afli și mai multe despre produse? Nu rata sesiunea de training Mix-Match-Mask, din 21 octombrie, 21:00 – 22:00, dedicată tuturor Intreprinzatorilor Amway.

Vrei să recomanzi produsele clienților tăi? Participă la sesiunea de training Multitasking-Multimasking din 22 octombrie, 22:00 – 22:00, dedicată tuturor Intreprinzatorilor Amway interesati de dezvoltarea afacerii Amway cu produsele de frumusete.

Află datele trainingurilor pe site-ul Amway Academy și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine cu programul tău: https://lms.amwayacademy.com/m3/#/?AlticorRU=www.amway.ro