În curând! Noua pagină Core Plus+

Urmăriți progresul și câștigurile dumneavoastră într-un singur loc

Stimați lideri,

Avem vești minunate! În curând, dumneavoastră și partenerii din grupul dumneavoastră de afacere veți puteți accesa noua pagină Core Plus+ . Aceasta este dinamică și afișează în timp real informații despre stimulentele Core Plus+ și alte aspecte esențiale ale afacerii - pentru ca dumneavoastră să vă puteți duce succesul la nivelul următor.

Folosiți pagina ca să urmăriți progresul din timpul anului fiscal pentru a vă atinge țelurile și pentru a construi o afacere solidă, de lungă durată. Pe lângă afișarea informațiilor despre câștiguri, noua pagină vă pune la dispoziție un instrument care vizează linia de îndrumare (LOS), precum și o listă de urmărire și rapoarte de acțiune care să vă ajute să vă gestionați afacerea și să vă îndrumați echipa cât mai eficient.

 

Pagina Core Plus+  va fi disponibil în secțiunea Biroul meu. O veți puteți accesa începând cu primele zile ale lunii septembrie 2020. Până atunci, vă invităm să le vorbiți partenerilor dumneavoastră despre această opțiune nouă și totodată motivantă.

 

În curând vă vom oferi mai multe detalii despre panoul de bord Core Plus+!