Planul Truvivity Harmony 

Un an nou poate însemna un început nou și este momentul perfect pentru a lua o nouă decizie, care să ne facă să ne simțim mai frumoase și mai sănătoase – tocmai de aceea, vă invităm să puneți accent pe îngrijirea tenului dumneavoastră, atât din interior, cât și din exterior.

Suntem încântați să anunțăm că pe 25 ianuarie am lansat noua aplicație Truvivity Harmony Plan, pe care o puteți găsi în Amway Mobile. Aceasta vă va oferi dumneavoastră și clienților dumneavoastră ocazia excepțională de a dezvolta un plan de înfrumusețare personalizat și holistic, pentru a vă accentua starea de bine interioară.

Noua aplicație Truvivity Harmony Plan este un mod excelent de a învăța cum să vă atingeți obiectivele de înfrumusețare cu ajutorul produselor TruvivityTM ARTISTRYTM. De asemenea, va facilita interacțiunea dumneavoastră cu persoanele interesate de soluții de frumusețe personalizate.

Aplicația Planul Truvivity Harmony poate fi găsită pe ecranul principal al Amway Mobile și în secțiunea „Mai multe despre Nutriție”. Acest instrument este disponibil atât înainte, cât și după autentificare.

Susțineți-vă frumusețea din interior spre exterior pe tot parcursul zilei și subliniați-vă strălucirea naturală a pielii folosind Planul Truvivity Harmony!

Aplicația Planul Truvivity Harmony poate fi găsită în Amway Mobile – centrul digital în care veți găsi informații și instrumente legate de mărcile și produsele Amway.

Puteți descărca Amway Mobile accesând următoarele link-uri:

Mai multe informații despre aplicație găsiți aici.