Promoțiile lunii februarie 2021

 

Promoție Valentine's Day

Cum ar fi dacă în acest an, de Valentine’s Day, parfumul ar spune ceea ce simțiți? Vă invităm să vă lăsați învăluiți de notele a patru parfumuri Amway pe care vi le oferim în această perioadă* cu un discount de 10% (VP, VA redus).

Știați că.... parfumurile au puteri magice? Trezesc amintiri într-o clipă, îmbunătățesc starea de spirit, calmează și inspiră creativitatea. Mirosul este cel mai puternic simț legat de memorie și sentimente.

Locurile și oamenii pe care îi iubim sunt asociați cu anumite mirosuri și pot declanșa amintiri plăcute – poate fi vorba de mirosul de pin și aerul sărat de la mare, gardenii, lemn de santal sau piele și tutun. Cu ocazia Valentine’s Day, oferiți-le celor pe care îi iubiți un cadou care îi va face cu siguranță să zâmbească și arătați-le cât de mult îi apreciați.

Promoție: Cu ocazia Valentine’s Day, vă invităm să le oferiți celor dragi un cadou parfumat! Puteți să vă alegeți preferatul bucurându-vă de o reducere de 10% (VA, VP redus).

Ofertă specială pentru Valentine’s Day 10% reducere la Parfumurile Amway selectate, VP,VA redus.

Notă: prețurile afișate sunt finale, fiind calculate cu aplicarea discountului de 10%.

Apă de parfum de damă ANCESTRY™

O aromă puternică, feminină, cu o structură armonioasă. Intens, de înaltă clasă, cu ingrediente naturale precum bergamota, coacăzele negre, iasomia egipteană și ulei esențial de floare de portocal, acest parfum este îmbinarea perfectă de arome, cu un aer unic și elegant.

Comanda nr. 101842. Dimensiuni: 50 ml

Body mist de damă WISTFUL™ AROMA

Un spray de corp revigorant, un cocktail de limoncello și nectarină, peste un buchet floral cu frezie și lotus, totul învăluit în aroma proaspătă de floare de portocal.  Vitamina E și glicerina catifelează epiderma, asigurând o strălucire radiantă.

Comanda nr. 103704. Dimensiuni: 100 ml

Apă de toaletă pentru bărbați OPPORTUNE™ Premium

Iuțeala piperului sichuan și notele de mandarină au fost domolite de către parfumierii noștri prin adăugarea iasomiei și a JUNGLE ESSENCETM**, pentru a echilibra accentele intense de ulei din lemn de cedru și lemn alb care răcoresc aroma și activează simțurile.

Comanda nr. 118641. Dimensiuni: 50 ml

Eau de Parfum ARTISTRY FLORA CHIC™

Încântă simțurile cu notele citrice ale clementinei franțuzești, apoi vă seduce cu dulceața trandafirilor de Bulgaria, după care liniștește cu exotismul esenței de ylang ylang de Madagascar.

Comanda nr. 119630. Dimensiuni: 50 ml

*Promoția este valabilă între 5 și 14 februarie 2021, în limita stocurilor disponibile. Promoția nu se combină cu reducerea pentru prima comandă și cu alte promoții.

**marcă înregistrată V. MANE FILS, Société anonyme

Promoții seturi XS Solutions

  1. Set XS Intro Solution (SKU 305170)
  2. Set XS Performance Solution (SKU 305171)
  3. Set XS Pro Solution (SKU 305173) - lansarea acestui pachet a fost amânată cu câteva zile

 

Mai multe informații despre noile pachete găsiți aici.