XS Solutions

 

Suplimentele alimentare create special pentru sportivi vă pot ajuta clienții și posibilii Întreprinzători maximizeze rezultatele activității lor fizice.
Însă suntem cu toții conștienți că alegerea produselor potrivite nu este cel mai simplu lucru. Tocmai din acest motiv și pentru a vă încuraja să îi ajutați pe cei mai activi dintre cunoscuții dumneavoastră, suntem încântați să anunțăm lansarea pachetelor XS Solutions!

XS Solutions reprezintă pachete special create de către experți, care conțin toate produsele din gama XS Sports Nutrition. Există trei pachete XS Solutions – Intro, Performance și Pro – fiecare creat cu scopul de a sprijini nevoile clienților dumneavoastră la trei niveluri de intensitate diferită a antrenamentelor: redusă, medie spre ridicată și ridicată.

XS Solutions au fost dezvoltate pe baza indicațiilor experților, pentru a vă sprijini în calitate de consultant de încredere pentru clienții care se străduiesc să își atingă scopurile privind condiția fizică și abordarea unui stil de viață cât mai activ.  

  • Stârniți interesul distribuind un videoclip scurt disponibil aici.
  • Descoperiți trainingul de la Amway Academy   
  • Urmăriți-i pe experții noștri https://www.instagram.com/xseurope/
  • Folosiți pliantul pentru a susține o conversație centrată în jurul scopurilor și nivelurilor de activitate fizică ale clienților dumneavoastră. Acesta poate fi descărcat de aici.                                                                                                                                                                                             
    *Aceste materiale vor fi disponibile doar după data de 1 Februarie.

Pachetele XS Solutions vă pot ajuta clienții să obțină rezultate mai bune și în același timp pe dumneavoastră, liderii, să vă extindeți afacerea!

Pachetele vor fi disponibile începând cu data de 1 februarie notă: lansarea pachetului XS Pro Solution a fost amânată cu câteva zile. 
Împărtășiți vestea lansării acestor pachete în rețeaua dumneavoastră, distribuiți informațiile oferite de experți pe rețelele sociale, dar și propria experiență în urma folosirii pachetelor XS Solutions.