Evenimentele recente din lume au arătat importanța unei îngrijiri continue a corpului, a menținerii unei sănătăți puternice și a unui sistem imunitar rezistent, care funcționează perfect. Alimentația joacă un rol important, iar marca NUTRILITE™ ne poate ajuta să obținem vitaminele și mineralele de care corpul nostru are nevoie cu ajutorul suplimentelor. Dar, deoarece suntem diferiți și avem preferințe alimentare diferite, poate fi greu să știm de unde și cu ce să începem.

Ne face plăcere să anunțăm lansarea aplicației Recomandarea NUTRILITE™ - o aplicație nouă, disponibilă în Amway Mobile, care vă va ajuta să identificați potențialele carențele nutriționale din dieta dumneavoastră și care vă va recomanda totodată produse NUTRILITE™ ce vă pot ajuta să acoperiți aceste deficite.

În plus, în afară de a vă sprijini propriile dumneavoastră nevoi de sănătate, puteți folosi aplicația Recomandarea NUTRILITE™ în discuțiile cu clienții, prietenii și membrii de familie.

Recomandarea NUTRILITE™ este un mod excelent de a afla cum vă puteți îmbunătăți starea generală de sănătate, fiind în același timp o metodă foarte bună de a începe o discuție cu actualii sau potențialii clienți despre suplimentele marca NUTRILITE™ și despre beneficiile administrării produselor NUTRILITE™. Îmbunătățiți-vă starea generală de sănătate. Dezvoltați-vă afacerea. 

Cum funcționează aplicația Recomandarea NUTRILITE™?

Recomandarea NUTRILITE™ este o nouă aplicație disponibilă în Amway Mobile.

Ea va fi lansată pe 3 august 2020.


Cum să găsiți și cum să folosiți aplicația Recomandarea NUTRILITE™

Importanța instrumentelor digitale


 Aplicația Recomandarea NUTRILITE™ poate fi accesată din Amway Mobile - centrul digital în cadrul căruia veți găsi instrumente digitale și informații legate de mărcile și produsele Amway. O puteți descărca accesând următoarele link-uri: 
Apple App Store: https://itunes.apple.com/pt/app/amway-mobile/id1437999350?l=pt&mt=8   
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amway.mobile.eu 
 
Pentru a vă bucura de beneficiile aplicației Recomandarea NUTRILITE™, trebuie să vă asigurați că ați descărcat cea mai recentă versiune a conținutului. Dacă aveți descărcate versiuni anterioare ale secțiunilor „Mai multe despre nutriție” sau „Ofertă de produse”, le puteți elimina atingând pictograma albastră cu săgeată. 


Mai apoi, puteți descărca cea mai recentă versiune de conținut și puteți începe să folosiți aplicația Recomandarea NUTRILITE™.

 

Găsiți și mai multe materiale de sprijin în secțiunea Extra

Recomandarea NUTRILITEeste doar un exemplu care arată modul în care sunt sprijiniți Întreprinzătorii să creeze o legătură cu posibilii clienți sau cu cei loiali, pentru ca ei să își dezvolte mai rapid și mai eficient afacerile.

Accesați secțiunea „Extra” din Amway Mobile pentru a explora alte subiecte noi și pentru a fi informați cu privire la alte funcții viitoare noi, interesante și extrem de utile.

 Distribuiți, sprijiniți, creșteți
Vă invităm să distribuiți informația despre această aplicație, pentru că doar cu ajutorul dumneavoastră putem ajuta clienții să acopere orice carență nutrițională pe care ar putea-o avea și să își îmbunătățească starea de bine. Totodată, vorbind despre ea și folosind-o efectiv, puteți crea noi oportunități de dezvoltare a afacerii.