Dorim să vă aducem la cunoștință câteva modificări importante în ceea ce privește formula, fabricarea și instrucțiunile de utilizare pentru două produse populare din colecția AMWAY HOME™.

Produsele SA8™ Premium actualizate vor fi lansate pe toate piețele vizate, în mod succesiv, până la sfârșitul anului, pe măsură ce și atunci când stocurile existente se vor epuiza.

Proces de fabricare nou, formulă actualizată

Formula pentru Detergentul concentrat pentru rufe SA8™ Premium a fost actualizată la nivel global. Noul producător autorizat Amway este din SUA și respectă cele mai înalte standarde Amway.

Noua formulă este foarte asemănătoare cu versiunea anterioară, folosește același miros plăcut și a demonstrat o performanță echivalentă la testele noastre de laborator. Ea a fost dezvoltată de experții Amway și păstrează deopotrivă indicațiile Formulei exclusive BIOQUEST și Safer Choice.


Modificări ale numărului de spălări unice posibile cu un pachet

Detergentul pentru rufe SA8™ Premium: se va schimba numărul de spălări posibile cu un pachet după cum urmează:

 • SA8 Premium 1kg - schimbare de la 24 la 23 spălări menționate pe pachet
 • SA8 Premium 3kg - schimbare de la 72 la 71 spălări menționate pe pachet

 

În cazul produselor SA8 Premium, modificarea privind reducerea numărul de spălări este rezultatul eforturilor noastre de a oferi Întreprinzătorilor și clienților cele mai exacte estimări privind „dozarea completă”. De exemplu, un calcul care estima 23,7 sarcini pe cutie este reprezentată acum ca „23”, nu ca „24”.

 

Dorim să vă aducem la cunoștință câteva modificări în ceea ce privește numărul de comandă, ambalajul și recomandările de utilizare ale unuia dintre cele mai populare produse de uz casnic ale noastre.
Înălbitorul universal SA8 All Fabric Bleach va fi într-un ambalaj nou, care este deopotrivă mai ecologic decât ambalajul anterior și aliniat celorlalte produse din gama Amway Home. 


Disponibil cu noul număr de comandă 124485, Înălbitorul universal SA8 All Fabric Bleach își menține proprietățile puternice de curățenie, fără ca formula sa să fi suferit modificări. 
 
Un aspect nou, aceeași formulă puternică

 Înălbitorul universal SA8™ All Fabric Bleach este un produs puternic de curățare împotriva petelor și mirosurilor organice rezistente, care, datorită acțiunii sale de înălbire cu oxigen, nu deteriorează culorile hainelor și covoarelor. Eficient în toată casa, poate fi folosit la rosturi, duș, chiuvetă, podele de lemn, ciment, tomberoane de gunoi, scurgeri, acvarii, garduri, corturi și multe altele.

 • Formula exclusivă BIOQUEST™ asigură o performanță înaltă la curățare
 • Potrivit pentru haine, covoare și alte suprafețe
 • Ambalaj ecologic îmbunătățit, cu măsură de dozare atașată
 • BIOQUEST - concentrat, biodegradabil și testat dermatologic
 • Formulă fără clor
 • Îndepărtează petele de cafea, vin, suc, cele lăsate de animalele de companie etc.
 • Acționează delicat asupra țesăturilor colorate indiferent de temperatură
 • Înălbitorul universal SA8™ All Fabric Bleach ca soluție de îndepărtare a petelor

  Înălbitorul universal SA8 este eficient împotriva petelor de vin, suc, cafea, a celor lăsate de animalele de companie și a altor pete organice. Trebuie doar să dozați soluția în funcție de problemă, conform tabelului de mai jos:

Vă invitam să vizitați www.amway.ro pentru a afla mai multe informații detaliate și pentru a plasa o comandă.