Taxă mai mare pentru metoda de plată la livrare începând cu 1 iunie 2021

Vă reamintim că începând cu 1 iunie 2021, taxa pentru metoda de plată la livrare (numerar sau card la livrare) va fi majorată de la 14.49 lei la 29.00 lei. Dacă folosiți în continuare această modalitate de plată, vă invităm să alegeți o altă metodă de plată online disponibilă, mult mai rapidă și mai sigură, pentru a evita taxele suplimentare.

În cazul în care aveți nevoie de clarificări, mai multe detalii și explicații pas cu pas despre procesul de plată cu cardurile de credit/debit găsiți în tutorialul: Cum să folosiți cardul de credit/debit pe Amway.ro - Tutorial. Vă sfătuim să îl accesați (acest lucru va fi posibil după logare pe site-ul amway.ro sau din acest email dupa ce faceti click pe link se va descarca tutorialul sub forma de pdf), să îl studiați și să îl distribuiți tuturor partenerilor dumneavoastră. 

Vă sfătuim să vizionați și să distribuiți tuturor partenerilor dumneavoastră care folosesc încă metoda de plată la livrare (CoD) materialele pe care vi le punem la dispoziție, pentru a-i ajuta să evite costurile suplimentare aferente acestei metode de plată.