Tratamentul avansat cu Vitamina C + Acid Hialuronic Artistry Intensive Skincare™ 

 

Dacă sunteți la curent cu tendințele din domeniul frumuseții, știți că vitamina C este tot mai populară atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului. Datorită beneficiilor sale anti-îmbătrânire și antioxidante incontestabile, nu este de mirare că din ce în ce mai multe cliente doresc să integreze vitamina C în rutinele lor de îngrijire a tenului. Acest lucru creează o oportunitate de afaceri excelentă pentru dumneavoastră!

Vitamina C este un antioxidant puternic, care poate fi util în protejarea tenului împotriva semnelor de îmbătrânire. Totuși, eficiența sa începe să scadă imediat ce este amestecată cu un lichid, cum ar fi serul sau crema.

Este timpul să redescoperiți superstarul anti-îmbătrânire al mărcii Artistry.

Tratamentul avansat cu Vitamina C + Acid Hialuronic Artistry Intensive Skincare™ este diferit de alte produse, deoarece conține:

 

 • vitamină C 100% pură, conservată în capacul activator, care asigură prospețimea și eficiența până la prima utilizare.
 • cireșe acerola Nutrilite™ în ser.
  Aceste cireșe provin de la propriile noastre ferme Nutrilite sau de la ferme partenere certificate, care funcționează pe baza principiilor agriculturii sustenabile.
 • Amestecul inteligent cu acid hialuronic cu acțiune dublă, care acționează pe mai multe niveluri cu scopul de a oferi o hidratare mai bună tenului și de a ajuta la obținerea efectului de „umplere” a ridurilor și a liniilor fine.

 

Descoperiți beneficiile acestui produs!

Combinația ingenioasă de vitamina C puternică și acid hialuronic

oferă o mulțime de beneficii, printre care:

 • Reducerea aspectului liniilor de expresie fine și adânci – efect imediat, dar vizibil și în timp.
 • Creșterea imediată a nivelului de hidratare a tenului.
 • Conferirea unui efect imediat de umplere. După o singură săptămână de utilizare liniile au un aspect mai puțin accentuat – lucru pe care cu siguranță îl vor observa și cei din jur!
 • Prevenirea apariției liniilor de expresie prin oferirea unei protecții antioxidantă puternică împotriva factorilor de stres ambiental.
 • Crearea unei excelente oportunități de afacere prin oferirea acest ingredient foarte apreciat integrat într-un produs destinat unei îngrijiri puternice și eficiente a tenului.

 

Sprijin pentru dumneavoastră

Pentru a afla mai multe despre acest produs și pentru a profita de această oportunitate, vizitați Biblioteca Amway Online, unde veți găsi:

 • Prezentarea produsului – pentru a afla mai multe detalii despre produs și funcțiile sale.
 • Videoclipuri de la experți – pentru o înțelegere în profunzime a produsului, sfaturi pentru demonstrații și materiale pe care le veți putea distribui pe propriile dumneavoastră conturi de social media.
 • Pliant digital - pentru a comunica rapid și comod beneficiile principale ale produsului, într-un format ușor de distribuit - direct cu persoanele interesate sau în rețeaua dumneavoastră prin social media.

 

Aceste materiale vor fi disponibile începând cu 1 iunie