Amway Academy online aprilie

Pentru a vă susține în această perioadă de adaptare la noi metode de lucru, Amway Academy vine cu un sprijin suplimentar si va pune la dispoziție zilnic sesiuni de training online, noi și înregistrate, care să vă readucă în atenție beneficiile unice ale produselor pe care le recomandați și folosiți. 

Calendarul fiecărei săptămâni, precum și link-urile pe care le puteti accesa pentru a lua parte la aceste web-uri vor fi disponibile pe Amway online

Din a doua saptamana a lunii aprilie si pana la sfarsitul lunii, vom dedica ziua de marti Frumusetii si ziua de joi Nutritiei, iar in celelalte zile vom alterna subiectele pe celelalte branduri: Ingrijirea locuintei, iCook, eSpring. 

Vom avea atat sesiuni online noi, mai scurte, de maxim 20 min, in care trainerii vor avea cat mai multa interactivitate cu audienta, urmate de scurte sesiuni de Intrebari si Raspunsuri, precum și inregistrari ale sesiunilor online anterioare, pe diverse subiecte care sunt de actualitate în această perioadă.

Amway Academy vă este alături, ca de obicei, și vă așteaptă cu drag la cursurile online!

IMPORTANT!

Pe Academy Online in sectiunea “ Library, Beauty” puteti gasi 9 scurte filme despre produsele Artistry si modalitati de aplicare ale acestora.

Aceste materiale sunt disponibile pentru toti intreprinzatorii Amway.