Metoda de plată la livrare nu va fi eliminată

 

În urma feedback-ului dumneavoastră referitor la metoda de plată la livrare pentru comenzile Amway (numerar sau card la livrare), am hotărât să păstrăm această modalitate de plată pentru piața noastră. Totuși, vă informăm că valoarea taxei pentru plata la livrare (numerar sau card) va fi majorată. Începând cu 1 iunie 2021, aceasta se va dubla, crescând de la 14,5 lei la 29 lei.

 

Chiar și în acest caz, vă invităm să evitați folosirea plății la livrare și să alegeți o altă metodă de plată online disponibilă, mult mai rapidă și mai sigură. Mai multe detalii și explicații pas cu pas despre procesul de plată cu cardurile de credit/debit găsiți în tutorialul: Cum să folosiți cardul de credit/debit pe Amway.ro - Tutorial. Vă sfătuim să îl accesați (acest lucru va fi posibil după logare), să îl studiați și să îl distribuiți tuturor partenerilor dumneavoastră.

 

Pe lângă tutorialul menționat, o să includem informații despre plățile online și în discuțiile pe care le aveți cu Account Managerul dumneavoastră. Dorim să vă ajutăm să înțelegeți cât mai bine procesul pas cu pas și să știți la ce să vă așteptați atunci când folosiți metodele de plată online disponibile pe Amway.ro.

O să includem acest tutorial și în întâlnirile noastre pentru Platine și mai sus.

 

Vă rugăm să recomandați acest tutorial partenerilor dumneavoastră și să îi încurajați totodată să renunțe la plățile cu plata la livrare (numerar sau card).