Un nou catalog și o nouă listă de prețuri începând cu luna aprile 2021

 

Vă invităm să spunem împreună bun venit primăverii, plini de energie și cu un portofoliu proaspăt de produse!

Marca Nutrilite crește și evoluează continuu – iar acest lucru se reflectă în structura catalogului nostru de produse! În noua ediție punem accent pe Nutriție – veți regăsi produsele din această categorie la începutul catalogului - și vom continua cu produsele din gamele Frumusețe și Locuință.
În noua ediție a catalogului veți descoperi cele mai recente produse din gama Nutrilite Soluții personalizate pentru tine, noile produse iCook™, care vă ajută să preparați mese sănătoase, și G&H Instant Hand Cleanser, care vă va ajuta să aveți tot timpul mâinile igienizate și curate. De asemenea, nu ratați Artistry Studio Los Angeles Edition, pentru a vă bucura de un look strălucitor, inspirat de L.A.!

 

Obțineți sprijin personalizat cu ajutorul Nutrilite™

Seturile Nutrilite For me sunt compuse din suplimente alimentare complementare, care susțin corpul cu vitamine și nutrienți importanți de care ar putea să aibă nevoie pentru a completa o dietă echilibrată. Aceste seturi reprezintă o ocazie excelentă de a vă dezvolta afacerea.

 

G&H Protect+™ Instant Hand Cleanser

Putem avea grijă de sănătatea noastră, dar și de cea a familiei noastre menținându-ne tot timpul mâinile igienizate și curate. Cu ajutorul produsului G&H PROTECT+ Instant Hand Cleanser vă puteți curăța mâinile într-un mod rapid și sigur atunci când nu aveți la îndemână apă, săpun sau șervețele.

 

Priviți cu optimism spre vară - Artistry Studio™ Los Angeles Edition

Începeți să visați la atmosfera californiană cu ajutorul celei mai recente game de produse Artistry Studio inspirată din… Los Angeles! Lăsați-vă inspirați de apusurile peste Pacific, de plajele însorite, de un stil de viață activ și sănătos și de multe alte elemente specifice L.A.-ului cu ajutorul acestei colecții fantastice de săpunuri pentru corp, farduri de pleoape, parfumuri, corectoare pentru sprâncene, rujuri și stick-uri pentru față. Străluciți în această primăvară și vară, adoptând propriul look inspirat de L.A.!

 

Gătiți cu iCook™

Dietele pe bază de plante sunt din ce în ce mai populare - așadar, ce mod mai bun de a explora această nouă abordare a alimentației sănătoase există, dacă nu cu ajutorul noilor noastre tigăi de cea mai înaltă calitate? Tigaia non-adezivă iCookTM este o alegere excelentă!

 

Vă invităm să răsfoiți noul Catalog de produse!

Veți primi automat un exemplar gratuit al Catalogului de produse, precum și o Listă de prețuri, odată cu o comandă plasată în perioada 1 – 15 aprilie 2021 (în limita stocului disponibil). Ambele articole sunt incluse și în Setul de start pentru noii Întreprinzători Amway.

 

Ajustarea prețurilor

De la 15 aprilie 2021, prețurile produselor vor înregistra o creștere cu un procent mediu de 2.5%. Rata VP/VA va fi ajustată de asemenea, la valoarea de 7,269.

Veți găsi cele mai recente informații privind prețurile tuturor produselor din categoriile Nutriție, Frumusețe și Locuință în Lista de prețuri actualizată.

Vă rugăm să folosiți următoarele numere de comandă:

Catalog de produse - comanda nr. 239065 - 1 bucată - VP și VA 0 - preț: 10.65 lei

Listă de prețuri IPA Amway - comanda nr. 118408 - 1 bucată - VP și VA 0 - preț: 5.30 lei

 

Vă încurajăm să împărtășiți noutățile despre lansarea celei mai recente ediții a catalogului și despre noile produse clienților actuali, celor potențiali și persoanelor dragi. În afară de faptul că puteți să vă creșteți afacerea, ajutați persoanele din jurul vostru să aibă o viață mai bună, mai sănătoasă!

 

Începeți primăvara cu stil cu ajutorul Catalogului de produse Amway!