VEȘTI MINUNATE
despre viitorul mărcii Artistry!

Așa cum mulți dintre dumneavoastră ați observat pe canalele de social media ale altor piețe, Artistry a început un proces
de transformare. Formule noi, ambalaje îmbunătățite, o poveste reînsuflețită și un punct clar de diferențiere prin
legătura puternică cu Nutrilite
- toate fac parte din reinventarea mărcii Artistry. În Europa, lansarea va avea loc în septembrie 2021.

Amway a întreprins cercetări extinse și a colaborat cu Întreprinzătorii Privați Autorizați și cu clienții din toată lumea la acest proiect, pentru a se asigura că Artistry continuă să fie marca în care aveți încredere.,

Artistry este o marcă de care suntem și sunteți mândri, cu o poveste credibilă, ușor de transmis mai departe și care se adresează nevoilor clientului de azi.

Noua poveste Artistry este despre:

  • Produse care ajută la obținerea unui ten cu aspect sănătos, fără a fi nevoie de vreun compromis atunci când vine vorba despre îngrijirea lui;
  • Produse vegane, care nu au fost testate pe animale;
  • Fitonutrienți proveniți de la fermele noastre Nutrilite și de la fermele partenere NutriCert;
  • Produse cu eficiență dovedită clinic pentru toată lumea;
  • Produse susținute de cercetări Artistry de ultimă generație, create pe baza unei noi abordări a sănătății tenului.

 

Pentru a face loc primei lansări din septembrie 2021, produsele de îngrijire a tenului Artistry Hydra-V și Youth Xtend existente vor fi retrase de pe piață aproximativ în luna august 2021. Acest lucru a fost anunțat și în ultima informare referitoare la Optimizarea portofoliului. Cu toate acestea, vă asigurăm că ele vor fi înlocuite cu produse potrivite pe care să le încercați și să le îndrăgiți. Important: noile produse vor fi diferite și au fost create ținându-se cont de nevoile specifice persoanelor, în funcție de regiunile în care acestea locuiesc.

Așteptăm cu nerăbdare să vă dăm mai multe detalii pe măsură ce ne vom apropia de momentul lansării!

 

ACȚIUNE NECESARĂ - INFORMARE IMPORTANTĂ REFERITOARE LA RESTRICȚIILE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALĂ (IP Rights)

Odată cu această transformare a Artistry, și contractul Amway cu Teresa Palmer se va încheia anul acesta. Prin urmare, toate materiale care conțin imaginea Teresei Palmer trebuie retrase până în luna mai 2021. Orice material video, foto (și nu numai) în care s-a folosit imaginea Teresei (ca atare, dar și în prezentări, bannere, broșuri etc.) vor trebui revizuite și adaptate unde este cazul, sau șterse.

Materialele care conțin imaginea Teresei Palmer distribuite deja în social media nu trebuie să fie șterse, însă nu mai este permisă redistribuirea sau promovarea lor după luna mai 2021. Dacă începeți să primiți reacții/comentarii la postări vechi cu Teresa Palmer, vă rugăm să le ștergeți imediat.

Încălcarea contractului este o infracțiune foarte gravă, iar amenda percepută utilizatorului pentru conținutul expirat este substanțială. Vă rugăm să acordați atenția necesară acestui subiect și să împărtășiți informația grupurilor dumneavoastră, pentru a vă asigura că nu vă veți confrunta cu această situație nedorită în viitor.