Promoția lunii aprilie 2021

Vă invităm să vă răsfățați cu produsele ArtistryTM preferate și să vă bucurați totodată de un cadou original: o oglindă compactă dublă, cu 8 leduri, care funcționează în același timp și ca acumulator portabil!

A venit primăvara! Florile își desfac petalele, soarele strălucește, cerul este albastru, păsările cântă. Întreaga natură se trezește la viață după o iarnă lungă, iar schimbarea anotimpului reprezintă momentul perfect pentru a vă îngriji pielea și mai mult! Fie că doriți să puneți accentul pe machiaj, pe îmbunătățirea aspectului tenului sau pur și simplu doriți să încercați note noi, elegante, marca Artistry vă oferă o gamă de produse de calitate înaltă, din care le puteți alege pe cele potrivite. Mai mult, odată cu plasarea unei comenzi care conține produse Artistry de peste 60 VP, primiți cadou din partea noastră o oglindă compactă dublă, prevăzută cu 8 leduri iluminatoare, care funcționează în același timp și ca acumulator portabil.

Oglinda este formată din trei părți: o oglindă normală și două cu efect de lupă. Are un finisaj alb perlat elegant și funcționează și ca acumulator portabil (3000 mAh), pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura cât mai mult de natură și să vă puteți încărca telefonul mobil sau alte dispozitive oriunde v-ați afla. Așadar, puteți îmbina comoditatea cu utilitatea!

Mecanismul promoției: Achiziționați produse Artistry acumulând peste 60 PV și primiți cadou o oglindă compactă dublă, prevăzută cu 8 leduri iluminatoare, care funcționează în același timp și ca acumulator portabil. (SKU 123975).

Perioada promoției: 19 aprilie – 5 mai 2021

Teaser/recomandare de a anunța promoția către partenerii și clienții dumneavoastră: Primăvara reprezintă un nou început! Atât pentru natură, cât și pentru noi. Vă invităm să o întâmpinați folosind produsele Artistry preferate! Atunci când îndepliniți condițiile promoției, primiți cadou o oglindă compactă dublă, care funcționează în același timp și ca acumulator.

Note:

  • Dimensiuni oglindă: 9 cm X 1.7 cm
  • Promoția nu se combină cu reducerea pentru prima comandă și cu alte promoții și este valabilă în limita stocurilor disponibile.