Vă reamintim că începând cu 1 ianuarie 2016 sunt disponibile edițiile actualizate ale Listei de preţuri Amway şi Listei de preţuri clienţi.

Puteți comanda noile ediții online sau le puteți descărca gratuit de pe www.amway.ro, secțiunea Centru de afaceri < Bibliotecă < Materiale de afaceri.

Ce este nou?

Listele de preţuri au fost actualizate pentru a reflecta cele mai recente schimbări din categoriile de produse pentru Locuinţă, Nutriţie, Frumuseţe şi îngrijire personală. Fondul de ten rezistent ARTISTRY EXACT FIT, Rezerva paletă fard de ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR, Rezerva paletă fard de obraz ARTISTRY SIGNATURE COLOR şi TRUVIVITY BY NUTRILITE sunt doar câteva dintre produsele noi pe care le puteţi descoperi în noile liste de preţuri.

Listele de prețuri au fost  actualizate  în avans in luna ianuarie - in loc de luna martie la fel ca în trecut -  pentru a reflecta ajustarea prețurilor cu 1% ca urmare a  inflaţiei şi a creşterii costurilor de producţie, modificarea ratei  VP/VA la  6,332, precum și modificarea cotei TVA.

Cum primesc un exemplar?

Fiecare întreprinzător Amway primește un exemplar al Listei de preţuri Amway la prima comandă realizată în perioada 1 ianuarie-14 februarie 2016.

De asemenea, puteţi comanda copii adiţionale, folosind următoarele numere de comandă:

Comanda nr. 118408: Lista de preţuri Amway

Comanda nr. 118406: Lista de preţuri clienţi