Vremea frumoasă ne face să ne simțim plini de energie, nu-i așa? De aceea, trebuie să fim foarte atenți la alimentație. Pentru a oferi organismului ceea ce are nevoie pentru a rezista la numeroasele activități pe care le-am plănuit pentru vara aceasta, este necesar să gătim sănătos.
În acest scop, Amway a pregătit pentru dumneavoastră o nouă ofertă promoțională! Achiziționați iCook Wok (Comanda nr. 105084) și primiți gratuit Uleiul de măsline Extra Virgin AMWAY da Carapelli (Comanda nr. 3963).

 

 

 

 

iCook Wok are un design ingenios și oferă performanțe excepționale în bucătărie, datorită tehnologiei de înaltă precizie. Este instrumentul perfect pentru a prepara alimentele într-un mod mai sănătos, mai ușor și mai economic!

 

 

 

 

 

 

 

Uleiul de măsline Extra Virgin AMWAY da Carapelli este obținut direct din măsline, exclusiv prin metode mecanice. Vara aceasta salatele pregătite de dumneavoastră vor avea gustul ideal!

 

 

 

 

 

Profitați de această ofertă promoțională, valabilă pe durata lunii mai, numai în limita stocului disponibil! Faceți un pas mai departe către o alimentație sănătoasă!

 

*Ofertă promoționala valabilă în perioada 4 - 31 mai 2016, în limita stocului disponibil.