Ne-am bucurat că în această vară mulți dintre dumneavoastră ați organizat evenimente Amway deosebite, care au adus o creștere semnificativă atât la nivelul imaginii Amway, cât și în afacerea fiecăruia dintre dumneavoastră.

Succesul acestor evenimente a generat o serie mare de solicitări pentru obținerea materialelor de promovare (roll-up, spider, bannere etc), motiv pentru care am pregătit pentru dumneavoastră o procedură eficientă de închiriere pe viitor a acestor materiale, pe care vă rugăm să o regăsiți mai jos:

 

  1. Cine poate solicita închirierea brandingului?

Orice IPA Amway la nivel de Platină și mai sus, pe baza unei cereri scrise și confimată în funcție de disponibilitatea materialelor;

 

  1. Până la ce dată se pot trimite cererile de închiriere a brandingului?

Cererile se trimit cu minim 2 săptămâni înainte de eveniment, pe adresa de email: inforo@amway.com.

 

  1. Care sunt costurile de închiriere ale brandingului?

 

 

  1. Când se achită prețul de închiriere?

Dovada plății se face cu minim  3 zile lucrătoare înainte de expedierea brandigului.

 

  1. Cum se face plata închirierii brandingului?

Plata se face în contul: RO36RZBR0000060009482271 – Raiffeisen Bank Agenția Dorobanți.

 

  1. Cum se va expedia brandingul și către cine?

Brandingul se va expedia de către Amway RO către IPA Amway care închiriază.

Costul expedierii prin curierat este suportat de Amway RO.

Returnarea brandingului în perioada menționată în anexă se face de către IPA Amway, tot prin curierat, iar costul returnarii brandingului fiind suportat de către Amway RO.

În situația în care închirierea brandingului se face în București, brandingul va fi ridicat direct de la birourile Amway din str. Barbu Văcărescu nr.241 A de către IPA Amway, iar returnarea lui se va face tot personal la birourile Amway.

 

  1. Ce trebuie să facă IPA Amway  în cazul defecțiunii brandingului?

 

IPA Amway trebuie să informeze Amway imediat ce sesizează defecțiunea. Contractul de închiriere conține costurile care se acoperă în caz de deteriorare.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să își producă astfel de materiale, vă vom pune la dispoziție layout-ul specific, pe baza unei solicitări scrise.