Am anunţat deja că plăţile sau reducerile Fast Track vor putea fi generate şi de noii înscrişi din adâncime, nu doar de cei îndrumaţi personal. Înscrierile din adâncime (cu cupon) vor fi luate în calcul la generarea Fast Track şi Fast Track pentru îndrumător începând cu plăţile aferente lunii aprilie. 

Vă prezentăm mai jos câteva exemple referitoare la modul în care noii înscrişi din adâncime pot fi luaţi în calcul pentru generarea plăţilor/reducerilor Fast Track:

Exemplul 1.

 

Să conteze adâncimea înseamnă că Amway va ţine cont de ce se întâmplă în adâncimea liniei. Astfel încât pentru întreprinzătorul A va fi luată în calcul linia B, prin noul înscris D. Prin urmare A se va califica pentru  440 lei plată/ reducere Fast Track.

Exemplul 2.

În acest exemplu întreprinzătorul B are două linii (D şi E), care obţin fiecare câte  660 lei plăţi/reduceri FT pentru noi IPA/CPP. Astfel B se califică pentru a obţine plata/ reducerea FT de 440 lei pentru îndrumător.

A este de asemenea calificat pentru a obţine plata/ reducerea FT de 440 lei pentru îndrumător, pentru că linia B va conta şi pentru A. Noul IPA/CPP D va conta de două ori pentru plata/ reducerea de îndrumător, o dată pentru B şi apoi pentru A.

Documentele Programului Fast Track disponibile pe www.amway.ro vor fi actualizate până la sfârşitul lunii aprilie.