Geanta sport bodykey (Comanda nr. 118823) s-a dovedit a fi un produs foarte apreciat, fapt care s-a concretizat în vânzări peste aşteptări în toate pieţele europene.  Acest lucru duce însă la epuizarea rapidă a stocurilor disponibile - pentru România estimăm că stocurile existente acoperă cererea cel mult până la jumătatea lunii aprilie. Reaprovizionarea este programată pentru săptămâna 16-22 iunie.

În aceeaşi situaţie se află stocurile pentru majoritatea pieţelor Europei de Est şi de Vest, reaprovizionarea în depozitele centrale din Venlo şi ABG Ungaria fiind posibilă cel mai devreme în a doua săptămână din luna iunie.

Vă asigurăm că se fac toate demersurile la nivel european pentru a asigura reaprovizionarea cât mai rapidă.

Pe 13 aprilie   va fi  retrasă din portofoliu  şi ARTISTRY™ Esență pentru luminozitate (Comanda nr. 105711), care urmează să fie înlocuită cu Esența pentru luminozitate - Comanda nr. 116409, din noua gamă Artistry Ideal Radiance, care va fi disponibilă începând cu data de 24 aprilie.

Produse care nu se retrag de la vânzare

Deşi se fac toate eforturile pentru a vă oferi informaţii corecte şi actualizate cu privire la modificările portofoliului de produse,  uneori se întamplă să existe mici erori în unele materiale.

În Suplimentul Catalogului Produselor, în lista produselor ce au fost sau urmează să fie retrase de la vânzare, se regăsește și ARTISTRY™ Multi-Protect SPF 30 ( Comanda nr. 102877), produs ce nu urmează să fie retras de la vânzare.

Ne cerem scuze pentru publicarea acestei informaţii eronate şi sperăm că veţi continua să vă bucuraţi de acest produs şi să-l recomandaţi clienţilor dvs.