După cele patru evenimente de succes de la Braşov, Iaşi, Piteşti și  Constanța, Caravana Amway va sosi la Timișoara pe 4 octombrie 2014.
Evenimentul  se va desfăşura la Iulius Mall,  între orele 13.00 - 18.00.

Programul caravanei va include prezentări de produse la standuri, susţinute de Experţii Amway şi trainerii Mona Constantinescu şi Raluca Felea, promoţii speciale şi multe surprize.

Suntem siguri că evenimentul de la Timișoara va fi unul de exceptie şi vă mulţumim anticipat pentru sprijin!

Vom reveni cu detalii suplimentare în numerele următoare ale acestui buletin informativ.

IMPORTANT! Nominalizare experţi

Având în vedere implicarea dumneavoastră în realizarea evenimentelor anterioare, contăm pe sprijinul dumneavoastră şi pentru acest eveniment de la Timișoara, pentru care vă rugăm să ne transmiteţi propunerile pentru Experţii Amway din grupul dumneavoastră.

Rolul Experţilor Amway este extrem de important, pentru a demonstra calitatea extraordinara a produselor şi valoarea oportunităţii de afaceri Amway, iar participarea in calitate de Expert reprezintă o carte de vizită in faţa potenţialilor clienţi, prospecţi, dar şi in faţa celorlalţi parteneri Amway.

Recomandăm astfel următorul profil pentru Intreprinzătorii care vor juca rolul de expert:

  • minim 1 an in afacere
  • consumator fidel al gamei de produse pe care o reprezintă
  • cunoştinţe solide in domeniul gamei de produse, de preferat să fi participat la cel puţin un workshop pe gama respectiva organizat de Amway (sau Amway Professional)
  • experienţa dovedită în prezentarea în public a gamei de produse alese
  • calităţi de bun prezentator, carisma, dicţie
  • spontaneitate.

Participarea in calitate de Expert reprezintă o carte de vizită în faţa potenţialilor clienţi, prospecţi, în faţa celorlalţi parteneri Amway, dar şi o carte de vizită a companiei in faţa publicului larg.

Aşteptăm propunerile pentru Experţii Amway din grupul dumneavoastra până pe 25 august, împreună cu zona/zonele de produse pe care doresc sa le reprezinte (pe inforo@amway.com, sau telefonic la 021.202.00.00).

Persoanele selectate pentru rolul de Expert vor fi ulterior incluse într-un program special de pregătire (on-line şi faţă în faţă), susţinut de trainerii Amway.

Aşteptăm cu interes nominalizările şi suntem convinşi că prin aceste programe şi prin efortul comun vom putea consolida imaginea companiei şi creşte afacerea Amway în România.