Oferiți o mână de ajutor!

Susţineţi campania NUTRILITE Power of 5 şi contribuiţi la lupta împotriva malnutriţiei infantile.

Amway îşi propune să ajute aceşti copii vulnerabili prin intermediul campaniei NUTRILITE Power of 5. Bazându-se pe vasta sa experienţă în domeniul nutriţiei, NUTRILITE a conceput un supliment menit să combată malnutriţia, a cărui formulă încorporează micronutrienţi și ingrediente din plante: NUTRILITE™ Little Bits™.

În următorii trei ani, suplimentele Little Bits vor fi lansate în 17 ţări. În cadrul campaniei NUTRILITE Power of 5, se vor distribui suplimentele alimentare Little Bits organizaţiilor de caritate din țările respective, pentru a ajunge la copiii cu vârste cuprinse între şase luni şi cinci ani.

Aceste organizaţii locale le oferă hrană și servicii educaționale, monitorizând constant rezultatele celor mici.

 

Implicați-vă personal !

Pentru fiecare amprenta, Amway va dona 1 dolar, tot ce trebuie facut este sa adaugati langa amprenta data, numele complet si localitatea unde aceasta a fost realizata.

In acest moment in Romania s-au strans peste 1800 de amprente, pentru care va multumim !

Amway a lansat campania NUTRILITE Power of 5 pentru a atrage atenţia asupra efectelor malnutriţiei la copii. Rezolvarea acestei probleme necesită o acţiune globală, iar dinamismul colectiv al IPA Amway din întreaga Europă şi Africa de Sud poate fi de mare ajutor. Nu rataţi evenimentele planificate în acest sens şi alăturaţi-vă campaniei globale „O mână de ajutor”, prilejuită de aniversarea NUTRILITE de 80 de ani!