Un bun start în noul an fiscal este extrem de important  pentru creșterea afacerii, pentru menținerea motivării și  îndeplinirea obiectivelor fiecăruia dintre noi. Succesul dumneavoastră este important pentru noi, de aceea preocuparea noastră continuă este de a identifica noi metode  prin care vă putem susține și de a vă pune la dispoziție instrumente care să vă faciliteze drumul spre realizări stabile și de durată.

Pentru perioada următoare pregătim câteva oferte speciale, disponibile numai în România:

1. 50% reducere pentru Taxa de reinnoire!

Întreprinzătorii care vor achita taxa de reînnoire pentru anul fiscal 2014-2015 până pe 30 noiembrie 2014 vor primi înapoi jumătate din valoarea taxei !

Suma va fi încărcată în contul de reduceri pentru cumpărături (atât pentru IPA cât și pentru CPP),  pe data de 10 a lunii următoare,  și va putea fi  folosită ca reducere la comenzile plasate ulterior.

2. Înscriere gratuită pentru studenți!

În noul an fiscal studenții care se înscriu în afacere pot primi Setul de Start GRATUIT!

Studenții care trimit Contractul de înscriere online  în termen de 30 de zile de la înscriere sau Cererea-tip în original,  împreună cu o copie a carnetului de student (vizat la zi!)  vor  beneficia de gratuitate la Setul de Start (Setul 2), indiferent de valoarea primei comenzi. 

Pentru a beneficia de această ofertă prima comandă va trebui transmisă prin e-mail sau fax pentru procesare manuală, în maximum 30 de zile de la procesarea înscrierii (maximum 10 zile dacă doresc să beneficieze și de reducerile standard pentru prima comandă de 100 sau 200 VP).

* Oferta se adresează tuturor absolvenților de liceu cu vârsta de până la 30 de ani , cetățeni români,  care sunt înscriși într-o formă de învățământ superior (universitate, școală post-liceală, masterat) în România și doresc să desfășoare activitatea Amway în România.

3. Cupoane discount cumulative în Amway Business Center

Începând din luna august întreprinzătorii care plasează comenzi în Amway Business Center București se pot califica pentru cupoane discount inclusiv acumulând 100 VP din mai multe comenzi pe parcursul lunii, astfel:

Pasul 1. Plasează în Amway Business Center  comenzi de minimum 100 VP lunar (cumulat) timp de 2 luni consecutive (ex. august si septembrie).

Pasul 2. După a doua lună se generează cupon discount in valoare de 56 lei . Pentru comenzi de 200 VP lunar cumulat se generează două cupoane a câte 56 lei fiecare. Pentru comenzi de peste 200 VP lunar nu se generează cupoane suplimentare.

Pasul 3. Utilizează cuponul sau cupoanele obținute astfel  la o comandă de minimum 100 VP, fără limită de timp. Aceste cupoane nu au termen de expirare și pot fi folosite oricând, dar numai la o comanda de minim 100 VP plasată în Amway Business Center București. Acest program va fi disponibil până în luna decembrie  2014 inclusiv.

Sperăm că aceste oferte să vină în sprijinul eforturilor dumneavoastră pentru o creștere stabilă pe termen lung și să vă ajute să obțineți rezultate semnificative și recompensele pe care le meritați.