Pentru a vă susţine în dezvoltarea afacerii dumneavoastră, lansăm noua ediţie 2014/15 a Catalogului produselor Amway.

Mini Catalogul Produselor  - Comandă nr. 239065 (1 buc.)

Catalogul produselor Amway 2014/15 va fi disponibil de la 1 septembrie 2014, în format tipărit şi digital. Acesta vă pune la îndemână informaţii utile despre produsele din gamele Frumuseţe, Nutriţie şi Locuinţă, pentru a încheia vânzări de succes.

Ce este nou în anul 2014/15?

Există câteva noutăţi interesante, în special în „lumea” produselor cosmetice şi pentru îngrijirea tenului Amway. Din paginile noului Catalog veţi afla mai multe informaţii despre noua gamă SATINIQUE, despre recent lansata colecţie ARTISTRY IDEAL RADIANCE şi despre Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT – acesta completează excelent gama de produse pentru machiaj ARTISTRY.

Catalogul produselor Amway a fost actualizat şi cu informaţii privind noile lansări din gama ARTISTRY Intensive Skincare. De asemenea, anul acesta sărbătorim a 80-a aniversare NUTRILITE – un eveniment important pentru compania Amway şi o oportunitate pentru dumneavoastră de a încheia vânzări de succes.

Oriunde, oricând

Ediţia 2014/15 este disponibilă în format digital în cadrul aplicaţiei Amway Kiosk. Pe lângă accesul la informaţii despre portofoliul de produse Amway, aveţi posibilitatea de a utiliza funcţionalităţi interactive – instrumente de vizualizare, clipuri video şi modalităţi inedite de prezentare a produselor Amway.

Catalogul produselor în format digital vă ajută să proiectaţi imaginea unui profesionist în pas cu tehnologia şi cu o gândire inovatoare, iar funcţionalităţile deosebite vă permit să vă implicaţi clienţii în mod activ. Şi în primul rând vă dau posibilitatea de a promova produsele Amway într-un mod profesionist şi creativ. Ţinând cont de opiniile şi de experienţele întreprinzătorilor Amway, am dezvoltat funcţionalităţi speciale precum afişarea 3D a produselor Amway, instrumente video şi de vizualizare şi animaţie.

Cum informaţiile de care aveţi nevoie vă sunt mereu la îndemână, pe tableta sau smartphone-ul dumneavoastră, acum numai câteva clic-uri vă despart de finalizarea unei vânzări.

Cum pot primi propriul exemplar din Catalogul produselor?

La prima comandă de produse cu VP plasată de către întreprinzătorii Amway în intervalul 25 august – 19 octombrie 2014 va fi inclus un exemplar gratuit  al Catalogului produselor.

Noii întreprinzători Amway vor primi un exemplar odată cu Setul de Start.

De asemenea, ediţia actualizată a Catalogului produselor Amway se va putea descărca în format PDF (Resurse pentru afacerea Amway < Bibliotecă < Materiale de afaceri) sau comanda de pe www.amway.ro (începând cu 1 septembrie 2014).


Începând cu 1 septembrie 2014 vor fi disponibile ediţiile actualizate ale Listelor de preţuri.
Acestea vor putea fi descărcate gratuit sau comandate în format tipărit pe www.amway.ro:

• Listă de preţuri AMWAY (1 buc.), Comanda nr. 118408
• Listă de preţuri pentru clienţi (1 buc.), Comanda nr. 118406

Ce este nou?

Listele de preţuri au fost actualizate cu noi produse Amway, precum noua generaţie de produse SATINIQUE şi noua colecţie ARTISTRY IDEAL RADIANCE.

Preţurile produselor şi rata VP/VA rămân neschimbate.


Cum pot primi un exemplar?

Noua Listă de preţuri va fi distribuită împreună cu noua ediţie a Catalogului produselor. La prima comandă de produse cu VP plasată de către întreprinzătorii Amway în intervalul 25 august – 19 octombrie 2014 va fi inclus un exemplar gratuit al Listei de preţuri.

Noii întreprinzători Amway vor primi un exemplar al Listei de preţuri o data cu Setul de Start (acesta include Lista de preţuri AMWAY şi Lista de preţuri clienţi) şi Setul de Oportunitate (acesta include numai Lista de preţuri AMWAY).